GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 10 juli 2009

Loopy design



Loopy design is een Engels kledingmerk dat is gevestigd op het platte land van Cotswold. Ze ontwerpen een collectie voor meisjes in de leeftijd van 3 maanden tot 10 jaar. Met de handgebreide poncho’s afgezet met rozenblaadjes, bijpassende mutsen, handschoenen, katoen en fluwelen jassen, jurken, rokken en broeken. De stijl is gebaseerd op de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw.

Hun filosofie om simpele, stijlvolle, draagbare kleding te maken en toch trouw te blijven aan ouderwetse kledingtechnieken, zorgt voor een interessante mix. Alle kleding wordt met de hand gemaakt door een team van naaisters verspreid over heel Groot-Brittannië.

Oordeel
Loopy design toont design die zich niet alleen richt op kleding maar ook op lifestyle. Zo verkopen erg leuke kledingstukken zoals het balletoverslagvestje. Daar zijn ze groot mee geworden en deze hebben ze in allerlei kleuren. Om het af te maken, verkopen ze ook een sparkle petticoat. Alleen al bij de aanblik ervan zal mijn kleine ballerina spontaan gaan dansen. Daarnaast ben ik zelf erg dol op manteljasjes. Het heeft een elegantere uitstraling dan een normaal jack. In deze zandkleur is het werkelijk een plaatje.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Loopy design

This page has moved to a new address.

Loopy design