GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 16 juli 2009

KidCute Ture


KidCute Ture is een moederdochteronderneming van Natasha and Olga Pantelyat.
Terwijl Natasha meer dan 25 jaar ervaring verwierf als ontwerper en kledingontwerper in Amerika en Europa, beklom Olga de ladder als een investment bankier en consultant. Achteraf gezien was dat een mooie training om in het familiebedrijf te rollen.

Het najaar van 2007 was een vreugdevol moment; de geboorte van het eerste kleinkind. Voor de meeste meisjes betekent het ook dat ze vanaf nu kunnen rekenen op een zeer uitgebreide collectie kleding en dat zowel ouders als grootouders je verwennen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Men ontdekte een gat in de markt; er was te weinig alledaagse, wereldwijze kinderkleding met onderscheidend design. Ze wilden kleding met een zogemaande x factor. Zodat ze hun kleine meisje konden kleden in elegante verfijnde kleding voorzien van een vleugje humor en alledaagse flair. Ale het er niet is, dan moet je het maar zelf maken en dat waas de geboorte van KidCute Ture.

KidsCute Ture kleding valt op door haar unieke ontwerpen. Men bedenkt het en werkt het uit zodat het tijdloos is met een Europees gevoel.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: KidCute Ture

This page has moved to a new address.

KidCute Ture