GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 30 augustus 2009

Hot Milk

Hot Milk zorgde voor beroering met hun reclamecampagnes waarin ze zwangere vrouwen in sexy lingerie lieten poseren. Zwangerschapslingerie wel te verstaan. Want op het gebied van onderkleding kun je anno 2009 alle kanten op. Behalve als je zwanger bent. Dan wordt het in het beste geval een katoenen meegroeigeval met wat zuinig kant voor het vrouwelijke effect. "Belachelijk!", moeten ze bij Hot Milk gedacht hebben. Het vrouwelijk lichaam heeft altijd recht op mooi ondergoed en zo geschiedde.

"Ongehoord en pornografisch!" scandeerde de media. Want zoals we allemaal weten is je lichaam een tempel. Een hemelse plek voor de baby of foetus om te vertoeven tijdens zijn 9 maanden lange vorming. Behalve als die tempel in sexy lingerie gehuld is natuurlijk… .

En de (aanstaande) moeders? Die werd niks gevraagd en zij zwegen als het graf. Allang blij dat Hot Milk begrijpt dat ze naast moeder ook gewoon nog vrouw zijn en ook wel eens onderkleding willen dragen die het niveau katoenen sport b.h. overstijgt.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Hot Milk

This page has moved to a new address.

Hot Milk