GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 6 september 2009

Aunty Ollie

Nadat Jodie en haar man in 2007 drie kinderen adopteerden kwamen ze erachter dat ze veel nieuwe kinderkleding en beslinnen nodig had. Maar het aanbod wat ze vond voldeed niet aan haar verwachtingen. Kinderkleding is voor kinderen niet voor minimensjes die eruit zien alsof ze de hele nacht gaan stappen. Als het er niet is, dan maak ik het wel en zo ontstond Aunty Ollie.

De collectie
Op Aunty Ollie wordt de collectie ingedeeld naar thema waardoor je meteen leest wat deze collectie geïnspireerd heeft. De kinderkledingcollectie bestaat uit katoen met leuke prints. Van Japanse tafereeltjes tot een met een cakejes versierde jurk die ideaal is voor een theekransje. Alles waar kinderen van dromen, blij van worden en hen gewoon kind laat zijn.

Oordeel
Aunty Ollie’s kleding ziet er zo aanstekelijk vrolijk uit dat ook ik verlekkerd kijk. Het is dan misschien geen tule, zijde of satijn voorzien van randen roezels maar Aunty Ollie bewijst dat katoen niet saai hoeft te zijn. Eenvoud zit hem in de details.


Ik vind het leuk te zien dat Jodie haar eigen kinderen in de fashion campagnes gebruikt. Van haar blog en haar kleding straalt haar toewijding aan haar kleding en de liefde voor haar kinderen af.

Volg Aunty Ollie via Facebook of hun blog .

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Aunty Ollie

This page has moved to a new address.

Aunty Ollie