GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 9 september 2009

Oilily komt weer terug!

Willem Olsthoorn, grondlegger en hernieuwd eigenaar van Oilily, heeft een webwinkel gelanceerd waarin oude items van het kledingmerk worden aangeboden. Zo hoopt hij contact te houden met de doelgroep, die nog een klein jaar moet wachten op een nieuwe collectie.

Kortingen van 50-70%
Door de opening van verwijssite Oililyworld.com en Oililyshop.com communiceert het Nederlandse label, dat eerder dit jaar over de kop ging, voor het eerst weer met zijn doelgroep. In de virtuele schappen worden kledingstukken en accessoires uit de zomercollectie van 2009 aangeboden tegen kortingen van 50 tot 70 procent. Er is ook een aantal nieuwe tassen te koop, zonder korting.

Half miljoen kledingstukken
Behalve het merk Oilily, waarvoor hij volgens De Financiƫle Telegraaf 2,8 miljoen euro betaalde, kocht Olsthoorn voor 1,4 miljoen euro ongeveer een half miljoen overgebleven kledingstukken. Die verkoopt hij nu via de nieuwe webshop, meldt Bengels.nl. Daarmee voorkomt hij dat andere partijen de kleding tegen (merkschadelijke) dumpprijzen van de hand doen en zorgt hij er bovendien voor dat het merk niet geheel uit het gezichtsveld verdwijnt.

Najaar 2010
De eerste nieuwe collectie van Oilily komt pas volgend jaar op de markt. Het gaat om de najaarscollectie van 2010.

Bron: Twinkle

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Oilily komt weer terug!

This page has moved to a new address.

Oilily komt weer terug!