GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 3 november 2009

Dan dan

Wat ik erg leuk vind aan het bijhouden van een weblog over kinderspullen is dat je telkens weer iets nieuws ontdekt; nieuwe merken, nieuwe producten nieuwe…nou ja noem maar op. Elke dag komt er iets nieuws bij en elke dag is een prachtige gelegenheid om het te ontdekken, verliefd op te worden en dit aanstekelijke gevoel te delen met mijn trouwe lezers.

Kleding die met je kind meegroeit
Een van die nieuwe merken is Dan Dan. Een merk met een Japanse naam, maar laat je daar niet door van de wijs brengen, want het merk komt gewoon uit New York. Het merk werd in 2008 opgericht door eigenaar en ontwerper Aiko Decelles. Dan Dan ontwerpt kleding die met je kind meegroeit. Door de verstel- en uitrekbare details past het zich naadloos aan de lengte van je kind en doordat je de kleding binnenste buiten kunt dragen, is een collectie erg gevarieerd. Doordat dit systeem in hun hele kledinglijn verwerkt is, kunnen kinderen groeien en zien ze er fantastisch uit in hun favoriete kleding.

Het drama van de favoriete jurk
Inspiratiebron vormde het nichtje van Aiko die uit haar meest favoriete jurk gegroeid was. Als moeder van twee dochters waarvan de oudste het liefst dagelijks haar jurken zou dragen omdat ze erg geniet van hoe mooi haar kleding eruit ziet en hoe (bijzonder) ze zich voelt wanneer zij ze draagt, weet ik hoe hartverscheurend het kan zijn wanneer ze er afscheid van moet nemen doordat het te klein geworden is. Dit hartverscheurende tafereeltje maakte zoveel indruk op Aiko dat ze haar baan op Wal Street opgaf om haar langgekoesterde droom na te jagen. Een carrière die niet zo heel raar lijkt, wanneer je weet dat haar grootouders kimonostoffen en traditionele Japanse poppen ontworpen.

Dan dan is verkrijgbaar bij:
Ele-ahbaant.com
Gotbubble.com

Dimplesbaby.com
Lotus4kids.com

Gingerandscallion.com

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Dan dan

This page has moved to a new address.

Dan dan