GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 29 december 2009

Jil en Sil

Een van mijn favoriete kinderkledingmerken is Jil & Sil. Het is alleen al favoriet omdat het mijn beide dochters geweldig staat. Het is romantisch en prinsesserig genoeg voor mijn oudste, robuust en eigenwijs genoeg voor mijn jongste.

Kleding gemaakt om in te leven
Dit Nederlandse kledingmerk wordt helaas nog niet overal verkocht. Onterecht! Kleding van Jil & Sil biedt voldoende om net zo’n grote groep ouders aan te spreken als de kleding van Jottum en Lot & Binck. Het straalt diezelfde Hollandse nuchterheid uit. Kleding die vooral gemaakt is om in te leven; stoeien, spelen, ravotten. Alles wat kinderen doen. Wat ze ongestoord moeten kunnen doen zonder dat ze gehinderd worden door hun kleding.

De kleding van Jil & Sil is robuust genoeg voor een stoeipartijtje en apart genoeg voor speciale gelegenheden. Doordat Jil & Sil iedere collectie weer basistinten gebruikt kun je de kleding eindeloos combineren. Daardoor raakt Jil & Sil nooit uit de mode. Mix je jurk van vorig jaar met een legging en blouse van dit jaar. Draag winterkleding gecombineerd met zomerkleding. Het blijft tijdloos. Zo creëer je weer een eigen nieuwe outfit. Dit maakt Jil & Sil uniek en vernieuwend.

Vintagekleding
Door de basiskleuren kun je vintage kleding van Jil en Sil heel goed combineren met de huidige modellen. Alle sluit naadloos op elkaar aan. Het setje dat mijn dochter op deze foto draagt, draagt haar zusje nu ook. Ik kon de verleiding niet weerstaan hetzelfde rokje in een grotere maat te kopen, waardoor beide meiden nu dezelfde rok dragen. Weliswaar allebei op een andere manier maar de basis is onmiskenbaar dezelfde

Vintage kleding vind je onder andere bij:
Designerkids.nl
Dreumeszolder
Kinderkledingtekoop.nl
Kiddings

Voor de kleintjes
Melk of Puur
Marktplaats


Zomer 2010
Het grijsblauw van Hollandse luchten en het Delftsblauw van Hollands aardewerk vormen de inspiratie voor de lente- en zomercollectie 2010 van Jil & Sil. Voor meisjes zijn er lieve jurkjes, shirts en hesjes, dit alles in trendy laagjes van natuurlijke en soepele materialen als katoen, wol, linnen en viscose. Jil & Sil gewend zijn staat verder voor subtiele details in stiksels, knopen en bretels. En het mooie nieuws is: sinds kort heeft Jil & Sil ook een ecolijn!

De huidige en nieuwe collectie bestel je met een paar klikken bij:
Kleertjes.com
Kindergoed Achterberg

Ot en Sien
Kledingfeest
Gaabenzo

Stormkidswear

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Jil en Sil

This page has moved to a new address.

Jil en Sil