GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 7 februari 2010

Aggie Hill

Aggie Hill is een online kinderwinkel dat een zorgvuldig geselecteerde selectie kleding, schoenen en producten voor baby’s en kinderen biedt. Groter is niet altijd beter dat zie je duidelijk terug wanneer je het aanbod bekijkt.

Een uniek gevoel voor mode
Omdat Aggie Hill veel aandacht besteedt aan het makkelijk navigeerbaar houden van hun website, besteedt Aggie Hill ook veel aandacht aan het vinden van merken die binnen hun visie passen. Merken die overeenkomen met Aggie Hills gevoel van schoonheid en style. Alle kleding hebben een paar gemeenschappelijke kenmerken: ze bezitten over een uniek gevoel voor mode, ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit en ze geven de drager een luxueus comfortgevoel. Ze zijn allemaal uniek toch kun je ze met elkaar combineren om zo een style te ontwikkelen die geheel van jou is.

Maar dat is niet alles. Aggie Hill maakt je winkelervaring onvergetelijk door de leuke citaten die je in de webshop vindt, goede klantenservice en wanneer je je aanmeld voor ‘stay in touch’ ontvang je binnenkort hun nooit teleurstellende doorblader boek van de nieuwe collectie. Een gebeurtenis waar veel klanten toch elk jaar weer halsreikend naar uitkijken.

Waardecheque
Aggie Hill is zo aardig geweest om om $15 korting te geven op de producten voor lezers die de kortingscode goodgirls invullen. Maar dat is niet alles…als je je abonneert op de nieuwsbrief maak je kans op een waardecheque van $300! Vul tussen 1 februari en 15 maart hier je gegevens in en misschien is die waardecheque dan wel van jou.

Oordeel
Aggie Hill is een webwinkel voor iedereen die van schoonheid houdt. Of je nu kiest voor de hoeden in de damescollectie of de prachtige luiertassen de hele website straalt een hoge kwaliteit uit. Het is een zorgvuldig geselecteerde aanbod gemaakt door mensen die er hart voor hebben en trouw blijven aan hetgeen waar ze in geloven; de schoonheid van het kind-zijn vieren.

Aggie Hill maakt winkelen tot een aangename ervaring. Alleen al voor je plezier bekijk de slideshow en gaat er goed voor zitten terwijl de beelden van de lentecollectie aan je voorbij trekken.
Aggie Hill slaagde voor onze fototest en scoort extra punten met het uitloven van hun waardecheque van $300.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Aggie Hill

This page has moved to a new address.

Aggie Hill