GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 5 februari 2010

Enchanted Enfant

Met visionaire artisticiteit richtte Michele Brulé in 2007 de luxe kinderkledinglijn Enchanted Enfant op. Geboren in Amerika bracht Michele een aantal jaren in Europa en Quebec door. Deze duidelijke bronnen van inspiratie gecombineerd met een kunstgeschiedenisachtergrond is overduidelijk zichtbaar in het eind resultaat- een zacht geschakeerd kleurenpalet van historisch geïnspireerde elegantie. Kleding die romantische beelden oproept van lang vervolgen tijden en verre landen.

Enchanted Enfant gebruikt alleen de beste, mooiste en fijnste Europese stoffen en besteedt aandacht aan elk detail. In korte tijd stal het de harten van fotografen, modejournalisten, beroemdheden, koningshuizen en een ieder die de magische schoonheid en onschuld van het kind-zijn koestert.

Enchanted Enfant sierde de covers van verschillende bekende magazines zoals Vogiue Bambini, Cookie, Earnshaws, Hudsons en nog veel meer. Pook stond Enchanted Enfant al regelmatig in de openingsshow van Children’s Fashion Week New York. Terwijl ze alleen nog maar een debuut collectie hadden, koos het Council of Fashion Designers of America ( CFDA) in samenwerking met Vogue Enchanted Enfant uit om mee te doen aan de eerste Seven on Sale gala en veiling.Enchanted Enfant is alleen exclusief verkrijgbaar via geselecteerde retailers in N-Amerika, Europa, Azië en Australië.

Oordeel
Europese en Amerikaanse mode is een wereld van verschil. Waar eerste vaak ingetogen is, is de andere uitbundig. Daar houd je van of niet. GoodGirlsCompany laat graag de verschillende werelden zien want we weten; zoveel mensen zoveel meningen.
Enchanted Enfant doet inderdaad heel erg Europees aan. Lichte kleuren en prachtige materialen en details. Romantiek ten top voor meisjemeisjes. Daar houden wij van!
Ook Enchanted Enfant onderwierpen wij aan de beruchte GoodGirlsCompany fototest. We ontvingen diezelfde dag een reactie terug inclusief foto's. Heerlijk zo'n sneller service.

In Europa is Enchanted Enfant verkrijgbaar bij:

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Enchanted Enfant

This page has moved to a new address.

Enchanted Enfant