GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 14 februari 2010

Fashion Friends

Baby Gassy Gooma, onze winnaars van de GoodGirlsCompany 2009 jaaroverzicht zijn creatieve duizendpoten. Naast een kledingmerk en modellenbureau komen ze in 2010 met iets totaal nieuws: "Fashion Friends".

Het verhaal van zeven hechte vriendinnen met elk een modenaam. Ik stel ze aan je voor: Rose Ruffles, Faith Flowers, Annie Argyle, Priscilla Pettiskirt, Patti Polkadots, Liz Leopard and Maggie Mod (van links naar rechts).

Het boek werd geschreven door Gretchen Baker en geïllustreerd door Jeff Baker. In het eerste boek "Dreams" maak je kennis met alle karakters en leer je wat de meisjes willen worden als ze groot zijn. De website, waar momenteel had aan gewerkt wordt, zal deze zomer klaar zijn. Hier vind je filmpjes, en spelletjes. Maar dat is niet alles er komt waarschijnlijk ook een collectie bijpassende poppen en kleding uit.

Dreams is geschikt voor meisjes vanaf 4 jaar. Wil jij ook het boek Dreams hebben of weet je iemand die je er blij mee kan maken? Bestel hem dan nu en ontvang een gesigneerde versie. Dit geldt voor de eerste 100 bestellingen dus wees er vlug bij.
Wil jij weten wat GoodGirlsCompany van Baby Gassy Gooma vond? Klik dan hier voor ons review.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Fashion Friends

This page has moved to a new address.

Fashion Friends