GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 24 februari 2010

Little Miss Priss


Vrij vertaald betekent ‘Little Miss Priss’ klein verwend nest. Onterecht misschien want wil niet elke moeder het beste voor haar kroost? En het beste vind je bij Little Miss Priss. Het is de ultieme webwinkel voor de veeleisende moeder die geen concessies wil doen aan kwaliteit, een neus heeft voor design en haute couture en alleen het allerbeste wil voor haarzelf en haar kind.

De collectie
Little Miss Priss verkoopt en hoop spulletjes waarvan elke moderne moeder blij wordt. Met de maatstaven ’kwaliteit’ en ‘exclusiviteit’ voor ogen stelde Little Miss Priss een collectie samen van een gelimiteerd aantal wereldberoemde designers uit onder andere Australië, Canada en de Verenigde Staten. Een collectie die bestaat uit de leukste, beste handigste en mooiste spulletjes voor je babyuitzet. Neem bijvoorbeeld de prachtige exclusieve tassen van Petunia Pickle Bottom. Ooit gedacht dat met ene luiertas rondlopen zo stylisch verantwoord kon zijn?

Ook de opmerkelijk handige slabbetjes van Itzy Ritzy zijn de moeite waard. Deze vinden gretig aftrek in de alsmaar groter wordende familie van Bradd Pitt en Angelin Jolie. Tja en als ouders van zes kinderen weten zij als geen ander wat praktisch is Gelukkig is het voor ons ook heel betaalbaar. Little Miss Priss heeft ze en is ‘first retail outlet’ van Itzy Ritzy In Nederland.

Verder verkoopt Little Miss Priss handgemaakte billendoekdoosjes, comfortabele verschoningsmatten, heerlijke harige dekentjes waardoor je bijna jaloers zou worden op je kleintje.

Oordeel
Little Miss Priss is echte en webshop voor elke luxe moeder ons. De moeder die niet genoeg kan krijgen van kwaliteit en exclusiviteit. De producten zien er prachtig uit. En mer merken als Baby dry Goods, Baby Borsa, Babystar Claire Bella, Generation Baby, Handed by, Minimink, Mod Mami, Patricia Ann designs en Rugged Idea weet je gewoon zeker dat het je kleintje aan niks ontbreekt.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Little Miss Priss

This page has moved to a new address.

Little Miss Priss