GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 17 februari 2010

Misha Lulu

Misha Lulu is een echt familiebedrijf. Eigenaar zijn Joe en Karen Salazar. Oorspronkelijk komt Karen uit El Salvador maar in de jaren ’80 verhuisde ze naar de Verenigde Staten om mode te studeren. Nu wonen ze als weer vele jaren in Pasadena, Californië met hun muze Isabella.

Meer dan kleding
Geïnspireerd door haar geloof, de Latijns-Amerikaanse cultuur, herinneringen uit haar kindertijd en het moederschap creëert Misha Lulu retro-moderne kleding voor baby’s, peuters en kinderen. Maar Misha Lulu is meer dan kleding. Het reflecteert op duidelijke wijze Karen en Joe’s liefde voor kunst, natuur en familie. De pijlers van dit leven. Dat zie je ook terug op hun website. Grootmoeder helpt mee en maakt gehaakte accessoires, Isabella poseert en zoals je van natuurliefhebbers gewend bent, kan een kledinglijn van biologisch katoen niet uitblijven.

De website is leuk opgezet en geeft je een kijkje in de keuken. Wanneer je even de moeite neemt om de collecties uit voorgaande jaren te bekijken (najaar 2007, voorjaar 2008 en najaar 2008), zie je dat Misha Lulu eigentijds en heel veelzijdig is.

Helaas is Misha Lulu nog niet in Nederland te koop. Maar ons buurland Duitsland heeft wel een webshop die Misha Lulu verkoopt. Hier vind je nu nog de restanten van de wintercollectie, maar ik verwacht dat over niet al te lange tijd de zomercollectie voor de nodige warme gevoelens gaat zorgen.

Je koopt Misha Lulu bij:

Labels: ,

1 reacties:

 • Op 24 maart 2010 om 19:09 , Blogger Nicoline, IkiDress zei...

  Hi,

  Ondertussen staat er een klein deel van hun collectie op een Nederlandse site - www.ikidress.com
  Het wachten is op de rest van hun collectie.

  Je hebt trouwens een geweldige blog. Het is echt een inspiratie. Ik ben ook op zoek naar bijzondere kleding en ik geniet van wat ik hier elke keer weer zie.

  Nicoline

   

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Misha Lulu

This page has moved to a new address.

Misha Lulu