GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 15 februari 2010

ScandinaviëXS

Zoek je kleding uit het hoge Noorden? Dan is de kans groot dat je het vindt bij ScandinaviëXS. Deze online shop verkoopt kleding van merken zoals Lipfish, Phister en Philina, Cupcake en nog veel meer merken. Daarnaast is ScandinaviëXS gespecialiseerd in Scandinavische lifestyleproducten voor kinderen. Kortom: design en hoge kwaliteit. Alles waar Scandinavië bekend om staat. Naast design is het ook bekend om ecologische kleding en duurzaamheid. Vandaar dat ScandinavieXS sinds kort ook het merk Green Cotton verkoopt.

GoodGirlsCompany is helemaal weg van de vrolijke, gekleurde kleding van Phister en Philina. En laat ScandinaviëXS nu net de enige dealer van Phister en Philina in Nederland zijn! Alle reden om eens kennis te maken met dit leuke vrolijke kindermerk. Ook de jassen van het zustermerk Cupcake mogen er wezen. Leuke regenkleding, jasjes, fleece suits voor kinderen en baby’s.

Achter de schermen is ScandinaviëXS druk bezig nieuwe merken en leveranciers aan te trekken. Hierdoor kun je telkens weer wat nieuws bij ScandinaviëXS verwachten.

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: ScandinaviëXS

This page has moved to a new address.

ScandinaviëXS