GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 19 januari 2011

Tralala nu ook bij Iki Dress

Tralala is een bekend Amerikaans meisjeskledingmerk. Sinds dat het in 2003 opgericht heeft het een plaatsje in de harten van veel meisjesmoeders veroverd. Kleine meisjes lopen er mee weg en in de verschillende kleertjes zien ze er ook echt uit als kleine dametjes. Vanaf dit voorjaar hoef je Tralala niet meer uit Amerika te importeren want Iki Dress verkoopt ook Tralala.


Een perfecte combinatie van Franse Vintage
Wanneer Fransen prachtige mode zien hebben ze daar een gezegde voor: ‘Tres Chic’. Anastasia Daquembronne Backstrand groeide op in Frankrijk en kreeg de liefde voor vintage, antiek en design met de paplepel ingegoten. Samen met haar ouders struinde ze de Franse antiek markten af en groeide ze op in een huis vol met schilderijen, rococo meubels en oud aardewerk. Een wereld vol fantasie. Ze volgde een mode-opleiding in Parijs, waar haar liefde voor kinderkleding begon. Na haar afstuderen volgde ze haar American Dream en verhuisde in 1996 naar California waar ze in 2003 Tralala Inc. oprichtte.

Tralala is een perfecte combinatie van Franse Vintage met de levendige kleuren van de Amerikaanse spirit. Moeders houden van Tralala omdat de kleding lief, meisjesachtig,creatief, fris maar vooral ‘Tres Chic’ is.

Unieke stoffen en prachtige kwaliteit
Alle Tralala artikelen worden gemaakt in the USA, met zorg en oog voor details, en altijd met stijl en comfort in gedachte. Elke collectie is gemaakt van prachtige unieke stoffen die exclusief voor Tralala zijn. Alleen topkwaliteit stoffen van 100% zacht katoen worden gebruikt. De leuke applicaties en details maken elk item verder helemaal af!

Ik heb de eerste artikelen inmiddels binnen gekregen en vond het een feest om alles uit te pakken. Zachte stoffen, gedurfde kleuren en printen en mooie modellen. Alles in heerlijk tricot en zonder knopen en ritsen. Wat mij betreft een blijvertje in onze shop!

Tot nu toe was Tralala alleen te koop in Amerika, het Midden Oosten en Japan. Iki dress is er super trots op dat wij als eerste Nederlandse webwinkel Tralala mogen introduceren aan Nederlandse moeders. Experience “Tres Chic”! Experience Tralala!

Iki Dress verwacht in de 2e helft van februari een nieuwe lichting. Fleurige jurken met mooie bloemenprint en de karakteristieke Tralala ruches!

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: http://www.goodgirlscompany.hyves.nl/

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Tralala nu ook bij Iki Dress

This page has moved to a new address.

Tralala nu ook bij Iki Dress