GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 14 mei 2011

Voetsies is de nieuwe hippe online kinderschoenenwinkel

De nieuwe webwinkel Voetsies introduceert met de lancering direct al twee nieuwe Amerikaanse kindermerken in Nederland: Livie & Luca en Soft Star Shoes. ‘Goed voor de voet’ staat voor Voetsies voorop, dat levert een unieke en verantwoorde collectie op, waar kleur de boventoon voert.

Livie & Luca
Het merk Livie & Luca mixt vrolijk gekleurd leer in gewaagde kleurcombinaties en creatieve details, geïnspireerd op de natuur en de speelse kindertijd. Het leer is zacht en laat de voeten goed ademen. De modellen zijn handgemaakt en hebben een comfortabele pasvorm, zodat kinderen vrijuit kunnen bewegen en ravotten. Een flexibele en lichtgewicht zool biedt daarbij de nodige ondersteuning.


Verantwoorde Soft Star Shoes
Soft Star Shoes gebruikt al ruim 25 jaar natuurlijke, duurzame materialen voor haar (kinder)collectie. Alle schoenen worden op bestelling met de hand gemaakt. De bijzonder zachte, soepele zolen bootsen het lopen op blote voeten na. Dat stimuleert de ontwikkeling van de kindervoeten. Het zachte leer wordt in vrolijke kleuren geverfd, met natuurlijke, gifvrije verf. Het assortiment van Soft Star Shoes is groot, Voetsies verkoopt hiervan standaard het peuterassortiment. Schoenen uit andere collecties zijn op verzoek ook leverbaar.

Nieuwe shop Voetsies

Eigenaar Evelien Knoops – zelf moeder van 2 jonge kinderen – speurt via internet over de hele wereld naar leuke en verantwoorde kinderschoenen. Vrolijke, kwalitatief goede schoenen, maar bovenal kindvriendelijk. Evelien zoekt haar leveranciers met zorg uit en let daarbij vooral op een verantwoord productieproces met een relatief ‘kleine voetafdruk’. Het resultaat is een uniek en kleurrijk assortiment (maten 19 t/m 29) dat de komende tijd volop wordt uitgebreid. Naast Livie & Luca en Soft Star Shoes voert Voetsies momenteel al de originele collectie van See Kai Run, ook dit merk combineert weer soepelheid met heel veel kleur.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Voetsies is de nieuwe hippe online kinderschoenenwinkel

This page has moved to a new address.

Voetsies is de nieuwe hippe online kinderschoenenwinkel