GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 17 mei 2011

Voorjaarscollectie TillyTilly aangevuld met eigen merk

TillyTilly vult haar kleurrijke collectie aan met nieuwe kleding van eigen hand. Maar ook speelgoed zoals een vrolijke autotasje is momenteel volop in de maak. Zes autootjes passen in dit opvouwbare tasje dat tevens als speelondergrond dient.


Ideaal dus om overal mee naartoe te nemen en voor onderweg. TillyTilly draagt kleur, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel voor al haar producten. De continue toevoegingen aan het assortiment zorgen voor een levendige, frisse collectie.

Professionele kwaliteit
Dat handgemaakte kleding kwalitatief hoogwaardig kan zijn bewijst Mathilde van TillyTilly keer op keer. Haar opleiding aan de modevakschool resulteert in goed doordachte ontwerpen en de professionele uitvoering daarvan. Niks naar wens in het assortiment? Ze ontwerpt ook op aanvraag om precies hét perfecte jurkje, truitje of broekje te maken.

Dynamische collectie
Het verrassende aan TillyTilly is dat de collectie voortdurend in beweging is. De handgemaakte kleding komt online zodra het af is. Dat geldt ook voor de razend populaire autotasjes. Het idee speelt om in de toekomst ook andere versies van dit meeneemspeelgoed te maken.

Kleurrijke kleding
Vrolijke prints, stoere modellen en vooral heel veel kleuren zijn hét handelsmerk  van TillyTilly. Zeker voor jongens ontbreekt het in de reguliere winkels vaak aan kleurrijke kleding. De webshop springt handig in op dit tekort met een bonte verzameling van comfortabele en vrolijke kleding.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Voorjaarscollectie TillyTilly aangevuld met eigen merk

This page has moved to a new address.

Voorjaarscollectie TillyTilly aangevuld met eigen merk