GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 29 september 2011

ColorCap kleurrijke caps voor je autostoel

We ontdekte weer een prachtige babyproduct dat het leven van jonge moeder een stuk makkelijker maakt; ColorCap. ColorCap is een vrolijke zonnekap die je baby in haar Maxi-Cosi heerlijk uit de zon en wind houdt.


De ColorCap  is ontstaan  vanuit de praktijk. In de praktijk gebruiken ouders hun babyautostoeltje meestal vaker dan alleen voor in de auto. Iedere ouder kent onderstaande momenten vast wel.  Met speciale adapters klik je je Maxi-Cosi vast op het onderstel van je kinderwagen om nog net even snel de supermarkt boodschappen te halen. Of als je op bezoek gaat, neem je je kleintje met Maxi-Cosi en al mee naar binnen.

Het idee om de autostoel nu te voorzien van een hipper uiterlijk en meteen meer comfort te bieden voor de baby is dan ook een schot in de roos. ColorCap is leuk om je Maxi-Cosi net dat persoonlijke tintje mee te geven. De zonnekap is gemaakt van twee hippe prints en hij is tweezijdig te gebruiken.  Wanneer je je ColorCap  omdraait creer je een totaal nieuwe en unieke look voor je Maxi-Cosi.
ColorCap is ook verkrijgbaar bij Morris & Mara.

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: ColorCap kleurrijke caps voor je autostoel

This page has moved to a new address.

ColorCap kleurrijke caps voor je autostoel