GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 11 september 2011

POMPdeLUX

Als moeder van twee dochters heb ik een zwak voor mooie kleding. Aan de andere kant moet het ook betaalbaar en duurzaam zijn.  Zo stuitte ik dit jaar op een nieuw kinderkledingmerk; POMPdeLUX.
Dit kinderkledingmerk heeft het allemaal. POMPdeLUX is betaalbaar, duurzaam en heeft ook kleding van biologisch katoen.


POMPdeLUX werd in 2006 opgericht door  Marianne Hoffmann en Pia Davids omdat zij vonden dat er een winkel ontbrak waar je goede kinderkleding kon kopen zonder dat je daardoor meteen geruïneerd werd. Beide vrouwen hadden jarenlang met mode en design gewerkt en na een reis naar Parijs kregen ze een idee voor een nieuw concept: zelf kleding ontwerpen en produceren om de prijzen laag te houden die ze in hun eigen webshop konden verkopen.


Scandinavische kleding
Sindsdien verkopen ze  hun klassieke, Scandinavische kleding onder de naam POMPdeLUX in heel Denemarken. In 2010 volgden Noorwegen en Zweden en wanneer de verkoop goed blijft gaan, komen daar de komende jaren nog meer landen bij.

Uniek design voor kinderen

Naast de kwaliteitseisen die men voortdurend stelt is het POMPdeLUX’ doel om een unieke stijl te creëren die de persoonlijkheid van je kind onderstreept. Daarom ontwerpen ze alles zelf: van de knopen tot de stof en de print. POMPdeLUX zorgt voor een snit en een stijl die kinderen een optimale bewegingsvrijheid biedt, terwijl ze er leuk uitzien. Koop je bij POMPdeLUX dan kun je op één plek een complete garderobe aanschaffen voor je kinderen. POMPdeLUX  heeft  kinderkleding voor alle leeftijdsgroepen, van de babymaatjes 80-98 cm tot de grotere kindermaten 104-152.

kwalitatieve kinderkleding tegen een voordelige prijs
Met kleding van POMPdeLUX krijg je leuke designs van hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs. Men haalt haar inspiratie uit de trends voor volwassenen, maar  vergeet nooit dat het om kinderkleding gaat. Het is comfortabele kleding die goed tegen een wasbeurt kan en je dochtertje zal er altijd welgekleed uitzien.
POMPdeLUX lanceert jaarlijks twee collecties: de SPRING/SUMMER collectie in het vroege voorjaar en de AUTUMN/WINTER collectie aan het eind van de zomer.
Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: POMPdeLUX

This page has moved to a new address.

POMPdeLUX