GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 30 augustus 2011

Pom Pom Casual wintercollectie 2011

Over de zomer kunnen we kort zijn. Hij was te nat, te donker en bovendien te weinig zonnig. Af en toe kijk ik aar de kledingkast van Princess. Bovenin ligt de te grote winterkleding. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geneigd ben om de zomerkleding alvast op te ruimen. Vooral nu het ’s ochtends stilletjes aan ook steeds  langer donker blijft. Het is maar goed dat Pom Pom Casual dit jaar hun wintercollectie op tijd presenteert.


Vorig jaar waren we al helemaal lyrisch over hun wintercollectie en de echte Pom Pom Casual fans zijn waarschijnlijk erg blij te zien dat de collectie is uitgebreid met winterjassen, deftige bolerootjes en mooie omslagdoeken.

Pom Pom Casual in paars
Natuurlijk is alles verkrijgbaar in de bescheiden tinten die je van Pom Pom Casual gewend bent. Wit, roze, licht blauw, grijs en navy. Wij vonden het leuk om dit jaar ook de kleur paars in hun wintercollectie te ontdekken. Niet meteen een kleur die ik van Pom Pom Casual zou verwachten, maar het geheel matcht heel goed bij de overige kleding.

Wat ik fijn vind aan de kleding van Pom Pom Casual is dat het er mooi uitziet en daarbij ook nog lekker warm is voor de winter. De kleding is laag over laag te dragen en de verschillende kledingstukken matchen goed onderling. Wat ons betreft is Pom Pom Casual absoluut een topper voor dit jaar!Je koopt Pom Pom Casual bij:

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Pom Pom Casual wintercollectie 2011

This page has moved to a new address.

Pom Pom Casual wintercollectie 2011