GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 26 juni 2011

Malou4kids stelt zich voor

In september 2010 hebben wij, Laura Jacob en Esther Koppelaar, Malou4kids over gekocht. Twee zussen met hele verschillende levensstijlen, maar beiden op een punt in ons leven dat we op zoek waren naar een nieuwe uitdaging.


Laura over Esther: "Esther is afgestudeerd als verloskundige en moeder van twee prachtdochters! Doordat de onregelmatige tijden van een verloskundige lastig te combineren zijn met twee kleine kinderen, wilde zij graag iets anders vanuit huis gaan doen. Een webshop opzetten en runnen was dan ook ideaal! Esther houdt zich vooral bezig met inkoop, verkoop, PR en Marketing".

Esther over Laura: "Laura studeerde vorig jaar af aan de Hoge school van Rotterdam als mediatechnoloog. Al van jongs af aan was ons duidelijk dat Laura later 'iets met computers' zou gaan doen. Ze was heel sterk in de exacte vakken en hield erg van computeren, en dat zonder een 'nerd' te zijn! Laura en ik hebben altijd al gefantaseerd over een eigen zaak. Wat zou het fijn zijn om samen te werken en eigen baas te zijn. Regelmatig kwam één van ons met een leuk idee, maar het bleef altijd bij dromen. Totdat we op een goede dag gewoon de stap hebben genomen. Wij worden zakenpartners! En Malou4kids was een feit."

Laura combineert haar fulltime baan als applicatiebeheerder op een middelbare school met het runnen van Malou4kids. Ze werkt keihard en is erg perfectionistisch. Laura houdt zich vooral bezig met het programmeren en ontwerpen van de website.

Malou4kids is hip en eigenzinnig
Hip en eigenzinnig, zo omschrijven wij onze kinderkleding en accessoires. Eigenlijk spreken we liever over kindermode, want wij verkopen niet zomaar kinderkleding. Wij proberen ons te onderscheiden door exclusieve merken te verkopen die in Nederland nog niet veel te verkrijgen zijn. Zoals het Deense Mio my Mio en Drappa Dot, of Lucky Wang uit New York.
Daarnaast hebben we een aantal merken in ons assortiment die een uniek product verkopen zoals de regen/ski pakjes van Ducksday en de draagdoeken van ByKay. Heel erg trots zijn we op de verzorginstassen van Petunia Pickle Bottom. Zij tillen het begrip ‘luiertas’ naar een hoger niveau!

Langzamerhand zijn we ons assortiment aan het uitbreiden en verkopen we naast kleding nu ook de ontzettend leuke spullen van Brokiga. Met deze lijn heb je echt een unieke kinderkamer.
In het najaar komen er weer drie nieuwe merken in ons assortiment. Welke dat zijn houden we nog even voor ons! Maar oh, ze zijn zo leuk!!

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk te werken vanuit een ecologisch oogpunt. Daarom is ons verpakkingsmateriaal gemaakt van gerecycled karton en werken we het liefst met merken die onder fairtrade omstandigheden produceren en organisch katoen gebruiken. Mocht je dit nu net zo belangrijk vinden als wij dan kun je op onze site via het linkermenu filteren op ‘ecologisch’.Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Malou4kids stelt zich voor

This page has moved to a new address.

Malou4kids stelt zich voor