GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 26 mei 2011

Win een Petit Fee Kinderaccessoires petticoat

Petite Fee Kinderaccessoires is weer zo’n leuke online shop waar ik als meisjesmama helemaal blij van wordt. Natuurlijk wordt ook deze webwinkel beheert door een trotse moeder met dochters. Liane Molenaar heeft 3 dochters. Daardoor heeft ze volop inspiratie voor de unieke kinderaccessoires van Petit Fee.


Petit Fee werd in 2010 opgericht. Liane kwam erachter dat er weinig unieke haaraccessoires zijn die er lief en vrolijk uitzien en bovenal ook nog eens gewoon comfortabel zitten. Inmiddels is de collectie van Petite Fee Kinderaccessoires uitgebreid en bestaat deze uit haarbanden, bandana’s, haarspeldjes en klemmen, mutsen, ceinturen, armbandjes en petticoats. En de collectie hippe hebbedingen blijft groeien.

Petit Fee; accessoires die heerlijk draagbaar zitten
“Elk seizoen ga ik weer op zoek naar leuke stofjes van mooie kwaliteit en bedenk dan wat ik er allemaal voor leuks van kan maken waar kleine meisjes blij en vrolijk van worden. En let ik erop dat alle accessoires heerlijk zitten zodat onze dochters ze deze ook graag dragen.”
De Petite Fee Kinderaccessoires collectie is voornamelijk bedoeld voor meisjes van in de leeftijd van  2 t/m 8 jaar. Ook voor de grotere meisjes zijn diverse accessoires ook zeker leuk. En natuurlijk biedt Petit Fee altijd de mogelijkheid om een artikel helemaal naar je eigen smaak aan te passen.

Win een Petit Fee petticoat!
Onder de eerste 25 volgers voor hun blog verloot Petit Fee een leuke petticoat. Wil jij kans maken op deze geweldige tutu voor je meisjes? Wordt dan lid van hun blog.
Natuurlijk kun je Petit Fee volgen op Hyves.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Win een Petit Fee Kinderaccessoires petticoat

This page has moved to a new address.

Win een Petit Fee Kinderaccessoires petticoat