GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 21 mei 2011

Fitz Kitz zomer kinderslippers

Het kinderschoenenmerk Fitz Kitz komt dit seizoen met vrolijke kinderslippers.
De luchtige stappertjes van 100% leer hebben een gevormd voetbed dat optimale steun aan kindervoetjes geeft. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten voor kinderen vanaf 4 jaar. Laat de zomer nu maar komen!


Teenslippers
De nieuwe teenslippers van Fitz Kitz stelen dit seizoen de show. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, ook de kwaliteit mag er zijn: het gevormde voetbed geeft steun en het binnenwerk is bekleed met zacht suède voor extra comfort. De zool bestaat uit een combinatie van schokdempend kurk en rubber voor een goede grip.
Fitz Kitz teenslippers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zilver, fuchsia, turquoise en croco beige en beginnen bij maat 24 en lopen door tot maat 40, fijn voor mama!

Fitz Kitz assortiment
Fitz Kitz is een kinderschoenenmerk voor jongens en meisjes met meer dan alleen slippers. Het ruime assortiment bestaat ook uit veterschoenen, instapschoenen, canvas schoentjes, t-band schoentjes, bootschoenen. Het kleinste schoentje bestaat al in maat 18 en de grootste, een bootschoen, is er in maat 35.
De gekleurde schoentjes hebben allemaal een goed voetbed en uitstekende pasvorm. Dankzij slim elastiek achter de schoenvetergaatjes en drukknoopjes achter de gespjes gaan de schoenen makkelijk aan en uit. Praktisch: na het verwijderen van de lederen inlegzool kunnen de schoenen gewoon in de wasmachine.

Fitz Kidz is verkrijgbaar bij www.kleding4kids.nl.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Fitz Kitz zomer kinderslippers

This page has moved to a new address.

Fitz Kitz zomer kinderslippers