GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 2 juni 2011

Win een Leukelunch broodtrommel

Tussen de middag lekker lunchen samen met de kinderen is toch wel een van mijn favoriete momenten. Doordeweeks lukt dit vaak niet omdat ze dan op school overblijven. Maar als het vakantie is, maak ik er een echt feest van. Samen met Leukelunch tover ik dan de middagmaaltijd om tot een waar Boterhammenfeest!


Leukelunch heeft recepten voor broodjes, hartige snacks, fruithapjes, gezonde tussendoortjes en bovendien een heleboel suggesties om je lunch leuk (er) te maken, want: leuk = lekker!

Leukelunch maakt de lunch een feest
Wil graag zo’n Leukelunch maaltijd maken maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Leukelunch heeft verschillende tutorials op haar site staan. Hier leer je stapje voor stapje de meest lekkere lunches te maken.  Zo hebben wij ons als game fanaten te goed gedaan aan de Super Mario Bros lunch. Binnenkort wil ik mij wagen aan de Focaccia met tomaatjes. Deze lunchbox maakte Leukelunch samen voor Tommies Snoepgroenten.

Hoe meer ideeën je op de website van  Leukelunch bekijkt, hoe meer zin je krijgt om ook eens wat anders te proberen voor tussen de middag. Creatieve broodversieringen en leuke broodtrommels.  Er is zoveel lekkers zoals de Octoworstjes en het eetpapier met een persoonlijke tekst.

Win een super Leukelunch broodtrommel!
Speciaal voor lezers van GoodGirlsCompany stelt Leukelunch een lunchtrommel beschikbaar. Je kunt kiezen uit een Dino Lunchbox of een Dolly lunchbox. Om een van deze leuke lunchtrommeltje te winnen hoef je alleen maar een vraag te beantwoorden. Welke kleur heeft de raket uit het trommeltje Ruimte ( klik bij leuks voor je trommeltje op trommeltjes). Laat mij vervolgens per Hyves, Facebook of reactie onderaan deze blogpost het antwoord weten en vertel welke lunchtrommel je hebben wilt.

Deze actie is geldig van 2 juni 2011 tot en met 3 juli 2011. Voor verdere actievoorwaarden klik hier.Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

3 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Win een Leukelunch broodtrommel

This page has moved to a new address.

Win een Leukelunch broodtrommel