GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 30 mei 2011

Habbekrats bestaat 10 jaar!

Habbekrats is al 10 jaar een begrip op het gebied van mooi tweedehands en outlet  kinderkleding. 10 jaar geleden zag het internet er uiteraard heel anders uit dan nu.
Habbekrats behoorde tot de eerste webwinkels online en is daar best trots op.


In die 10 jaar hebben we ons steeds ontwikkeld. Vernieuwingen en veranderingen schuwden we niet en zijn zo uitgegroeid tot de webwinkel in zijn huidige vorm en jasje. Met o.a. Ideal betaalgemak en actief op de social media zijn we echt een webshop van deze tijd!

Habbekrats is een bedrijf wat gerund word door Marieke van Amersfoort.
Het creatieve en administratieve gedeelte van Habbekrats ligt in de handen van haar man Hans van Amersfoort.

Marieke van Amersfoort: “Ik heb veel geleerd in deze 10 jaar. Begonnen met ‘vallen en opstaan’ want ervaring in ICT hadden wij beiden als verpleegkundigen van beroep, niet. Een grote webshop worden zoals je ze nu veel online ziet is nooit ons doel geweest. Touwtjes in eigen handen houden en de shop beheren naast onze banen en een groot gezin wel! Dat is ruimschoots gelukt! Habbekrats is een goed bezochte shop met een uitgebreide vaste klantenkring!”

Habbekrats viert zijn verjaardag met leuke acties zoals o.a. de hele maand juni 10 % korting op het gehele assortiment en bij elke bestelling een leuke en speciale verrassing!


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Habbekrats bestaat 10 jaar!

This page has moved to a new address.

Habbekrats bestaat 10 jaar!