GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 26 mei 2011

Diana winnaar Kimmidolls Goodiebag!

4 maart lieten we jullie in dit blog weten dat Kimmidoll speciaal voor lezers van GoodGirlsCompany een Goodiebag ter  beschikking stelt. Om kans te maken op deze leuke Kimmidolls goodiebag moest je het volgende doen:
1. Kimmidolls volgen op Twitter en
2. GoodGirlsCompany via een bericht op Hyves, e-mail of onderaan het blog als reactie weten dat je meedeed aan de actie. En natuurlijk moet je ook niet vergeten je Twitternaam te vermelden!


Wat is een Kimmidoll?
Kimmidoll is ontstaan vanuit een voorliefde voor Oosterse kunst en cultuur. De Japanse Kokeshi pop is het ultieme voorbeeld van Oosterse elegantie in al zijn eenvoud. Kimmidoll is het moderne zusje van de eeuwenoude Japanse Kokeshi pop (door Japanse boeren met de hand gemaakte houten poppen die  werden weggegeven als symbolen van liefde en vriendschap).Het verspreiden van geluk en voorspoed onder vrienden en familie is de filosofie van waaruit Kimmidoll is ontstaan.

Kimmidoll Collection
De Kimmidoll collection is gebaseerd op een reeks karakters welke elk een “life’s true value” vertegenwoordigen als “Love”, “Success” en “Friendship”.  Zo is er altijd wel een die bij jou past. Nieuwsgierig  kijk dan snel welk karakter bij jou past.
Samen met Kimmidolls hebben wij uit de deelnemers een winnaar gekozen. Deze winnaar is: Diana ook wel bekend onder haar Twitternaam @Goudvliegje.

Diana wint een en supergaaf Kimmidoll goodiebag! In deze hippe goodiebag zit:

  • Hasumi portemonneetje
  • Tomomi sleutelhanger
  • Kazuna memoblokje
  • wenskaarten: Ami, Yoshi, Tikara

Diana van harte gefeliciteerd! Stuur ons even per e-mail je adresgegevens door dan ontvang je je Kimmidolls Goodiebag zo snel mogelijk thuis!


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Diana winnaar Kimmidolls Goodiebag!

This page has moved to a new address.

Diana winnaar Kimmidolls Goodiebag!