GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 3 juni 2011

De kleurrijke Misha Lulu Africa zomercollectie 2011

IkiDress heeft de leukste artikelen uit de Africa collectie van Misha Lulu. Misha Lulu koos voor de zomercollectie 2011 voor exotische printen geïnspireerd door Afrika.


De bonte Misha Lulu Africa collectie
Misha Lulu is een echt familiebedrijf dat is gevestigd in South Pasadena. Geïnspireerd door hun geloof, latijns Amerikaanse cultuur en jeugdherinneringen is Misha Lulu een Retro-Modern kinderkledingmerk geworden. Misha Lulu gebruikt kunst, natuur en familie als inspiratie voor hun collectie. Veel van de artikelen zijn gemaakt van biologisch katoen. Daarnaast worden de kledingstukken grotendeels met de hand gemaakt.

IkiDress kocht dit jaar een aantal juweeltjes in. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld de zeer gewilde jurk
Misha Lulu Mister Sun jurk.  Maar ook de prachtig versierde tank top Tunisia flowers met bijpassende Senegal skirt mogen niet aan de collectie ontbreken. We weten haast zeker dat je dochter weg is van de Madagascar Dress.

Misha Lulu maakt tijdloze kinderkleding
In Europa is Misha Lulu hard op weg om haar naamsbekendheid groter te maken. IkiDress is er dan ook trots op om als eerste Nederlandse online webshop dit merk in haar assortiment te mogen voeren. Misha Lulu past perfect in het plaatje van tijdloze kinderkledingmerken met een boodschap.

Josan eigenaar van GoodGirlsCompany : “Via IkiDress heb ik vorig jaar 2 jurken van Misha Lulu ontvangen. The Swimmer voor Rocker en The musical Dress voor Princess. Beide meiden konden niet wachten totdat het zomer was en ze hun Misha Lulu jurken aan mogen. De kwaliteit van de jurkjes is fantastisch. En als moeder vind ik het fijn dat ze kleding dragen die gemaakt is met respect voor de natuur.  Daarnaast vind ik het leuk om te zien dat de kleding nog redelijk uniek is. Zo valt mijn dochter lekker op tussen de bekende andere jurkjes van de meisjes uit haar klas.”

Koop Misha Lulu met korting!
De items uit de voorgaande collecties zijn nog steeds fantastisch in elke garderobe. Op de  zomercollectie van 2010 krijg je nu bij IkiDress 20-30% korting.

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: De kleurrijke Misha Lulu Africa zomercollectie 2011

This page has moved to a new address.

De kleurrijke Misha Lulu Africa zomercollectie 2011