GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 29 augustus 2011

Woller warmtekussen tegen darmkrampjes

KipKep presenteert: Woller, dit warmtekussen voor baby’s, peuters en kleuters verlicht darmkrampjes en buikklachten in een mum van tijd. Bij borstvoeding help de Woller bovendien bij verstopte melkkanaaltjes. Deze compacte en veelzijdige warmtebron is onmisbaar in elk jong gezin.


Snel warm en rustgevende werking
De Woller is gevuld met lijnzaad en is gemakkelijk en snel op te warmen in de magnetron. Een hippe hoes zorgt dat het kindje goed beschermd blijft tegen de hitte. Deze wasbare hoes is verkrijgbaar in verschillende motieven in de kleuren zwart, blauw, rood, roze, grijs en gekleurde bloemen. Door de speciale vorm geeft de Woller precies op de juiste plaats druk op het buikje en blijft goed liggen. De warmte werkt verlichtend en rustgevend. De veelzijdige Woller is ook geschikt voor het verwarmen van de wieg, als warmtebron voor pasgeborenen en ook grotere kinderen met buikpijn hebben veel baat bij de warme Woller.

Ideaal bij borstvoeding
Borstvoedende moeders zijn ook erg blij met de Woller. De warmte stimuleert de toeschietreflex en verstopte melkkanaaltjes zijn snel verleden tijd. Door voor een voeding eerst het warmtekussen op de borst te leggen gaan alle melkkanaaltjes openstaan en kan de melk weer goed doorstromen tijdens de voeding.

 Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Woller warmtekussen tegen darmkrampjes

This page has moved to a new address.

Woller warmtekussen tegen darmkrampjes