GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 5 september 2011

Momi Boutique jurken

In 2009 schreven we al een keer over Momi Boutique. Dit is het troetelkindje van Rachel, moeder van twee dochtertjes genaamd Lilly en Leah. Ondanks haar Marketing diploma kiest deze moeder er voor om kleding te maken. Kleding die elk klein meisje eruit laat zien als een meisje.

Age appropriate kinderkleding
Kinderkleding die je kind kind laat zijn, is tegenwoordig moeilijk te vinden, Steeds meer ouders keren zich tegen de gevestigde orde die kleine meisjes kleding laat dragen met opdrukken en teksten die weinig aan de verbeelding over laten. Kinderen horen kind te kunnen zijn. Dat betekent niet alleen kleding waar ze lekker in bewegen kunnen, maar ook kleding zonder dubbelzinnige boodschappen.
De opkomst van 'age appropriate' kinderkleding is dan ook een logisch gevolg. Veel moeders kruipen zelf achter de naaimachine en maken kleding die mooi en uniek is.

Rachel vond haar passie voor kleding ontwerpen tijdens de zwangerschap van haar eerste dochtertje. Ze zocht passen beddengoed voor in de wieg, maar niks voldeed aan haar smaak. Er zat niks anders op dan het zelf te maken. Uren zat ze achter haar machine en maakte het beddengoed naar wens. Dochterlief heeft weliswaar nooit in die wieg geslapen, maar er was een droom geboren...Momi Boutique.

Momi Boutique maakt mooie jurken, kledingsets en tegenwoordig zelfs pettiskirt achtige rokken voor meisjes. Vrolijk en gemaakt van kleurrijke weelderige stoffen. Kleding die je dochtertje even in de spotlight zet, maar dan op een goede manier... .

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Momi Boutique jurken

This page has moved to a new address.

Momi Boutique jurken