GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 15 september 2011

PuckUnlimited houdt van blauw!

Puck mag het dan wel jammer vinden dat de blaadjes weer van de bomen gaan vallen. En dat het kouder wordt, maar het najaar heeft ook z’n voordelen. Je moet je kledingkast aanpassen! Dat zomerse jurkje wordt echt te fris. Puck gaat back to school en wel in haar hippe, jonge meidenkleding, met als hoofdkleur blauw. Blauw, ik hou van jou!


Mix en Match
Het handige aan het meidenmerk PuckUnlimited blijft echt de vele mix en match mogelijkheden. Puck trekt de ene dag haar jeans chino broek met comfortabele V-hals shirt uit de kast. Voor de zekerheid nog dat gebreide giletvest mee voor als het kouder wordt. En de volgende dag combineert ze dat fijne vestje met een puik en sportief jurkje met taillebandje. Of grijpt ze toch dat vestje met militair touwopdruk mee?! Over de kleurencombinaties hoeft ze zich al helemaal geen zorgen te maken. Daar is natuurlijk over nagedacht. Dat ijsblauw past perfect bij jeans en de gebreide modellen en al zeker bij dat te gave printje met blauw en khaki ruit en druppels. Wat een bijzonder tricot printje trouwens! Tijdloos en toch onwijs hip. Net als Puck!


Jaloerse moeders
Een compleet nieuw model in de PuckUnlimited collectie is de stoere blouse in jeans. Mooi getailleerd en gewoon goed te combineren. Daar wordt iedere volwassen vrouw nog jaloers op. Net als op het coole jeans pak met sexy ceintuur en brute borstzakjes. Alle moeders zullen met een jaloerse blik hun dochters in PuckUnlimited bekijken. Zal het dan toch tijd worden voor een moeder-dochter collectie?

Wie is Puck?
Puck is een stoere meid op de basisschool, maar ook een tiener. Zij is aan de ene kant nog een kind en aan de andere kant staat ze met één been in de volwassenheid. Puck wil de huidige volwassen mode trends, maar dan toegespitst op zichzelf. Want meisjeskleding is er in overvloed, zoveel keuze uit merken en winkels. Wanneer je maat 128 (6 jaar oud) hebt, wordt het ineens een stuk lastiger leuke kleding te vinden. Stop maar met zoeken want het merk Puck Unlimited is dé oplossing. Puck is NOT for kids < 6.
Puck Unlimited is een startend kinderkleding merk dat nu nog voornamelijk te koop is op de site www.puckunlimited.nl. In de webshop kun je met de handige mix and match functie eindeloos combinaties maken. Past dat jurkje bij die legging? En neem ik dan ook dat rokje er nog bij? Met welk shirt dan? Mix and Match!

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: PuckUnlimited houdt van blauw!

This page has moved to a new address.

PuckUnlimited houdt van blauw!