GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 10 oktober 2011

Maak een muursticker van je geboortekaartje

Lief Leuk & Eigen maakt nu ook muurstickers van geboortekaartjes. Met veel zorg selecteren aanstaande ouders het geboortekaartje voor hun baby. Dit met liefde gekozen beeld komt nu als sticker terug op de muur van de kinderkamer, voor een blijvende herinnering.Een eyecatcher op maat
Qua muurstickers is er veel mogelijk. Een ontwerp op maat, geïnspireerd op het geboortekaartje of een keuze uit het standaardassortiment. Kies maat S, M of maat L voor een spectaculair resultaat van 1.30 x 1.30 meter! Deze muurstickers van full colour glanzend materiaal passen perfect op een gladde muur en creëren een bijzondere babykamer.

Geboortekaartjes van de leukste designers
Lief Leuk & Eigen staat bekend om de unieke collecties met geboortekaartjes van bijzondere ontwerpers uit binnen- en buitenland. Van illustraties tot prints en strakke patronen, er is voor iedereen een kaartje te vinden bij deze designshop. De ontwerpers van Lief Leuk & Eigen staan indien nodig de ouders in spé graag bij met een aanpassing of kaartje op maat. En met bijpassende adresstickers is het plaatje compleet. Geïnspireerd op het geboortekaartje ontwerpt Lief Leuk & Eigen naast muurstickers ook vlaggen, tegeltjes en canvassen.

Voor het complete aanbod kijk je op www.liefleukeneigen.nl
Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Maak een muursticker van je geboortekaartje

This page has moved to a new address.

Maak een muursticker van je geboortekaartje