GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 28 maart 2014

Zwangerschapsfeestkleding van Tiffany Rose


De lente is begonnen en het trouwseizoen komt er aan. Mei, juni en juli zijn de maanden waarin veel bruidsparen elkaar eeuwige trouw beloven. Alle reden om hier op GoodGirlscompany extra aandacht aan te besteden.

Tiffany Rose Anastasia jurk
Voor de kleine meisjes selecteerden we al mooi jurken van Jottum en Loredana. Maar ook voor de ‘grote meisjes’ is er hulp. Als je denkt dat wanneer je zwanger bent je er niet feestelijk uit kan zien, dan heb je waarschijnlijk nog nooit van Tiffany Rose gehoord. Tiffany Rose verkoopt bruids- en feestkleding voor zwangere vrouwen die rekening houdt met hun groeiende buik. Sterker nog: de buik mag gezien worden!

Tiffany Rose Amelia jurk in Charcoal
De prachtige stoffen omhullen het vrouwelijk lichaam als een tweede huid en accentueren wat gezien mag worden. Geen wonder dat het merk veel celebrity’s tot haar fans mag rekenen.

Tiffany Rose Amelia jurk in Misty Lilac

Tiffany Rose Clementine jurk

Tiffany Rose Hawaiian jurk

Tiffany Rose Silk Blossom jurk

In Nederland is Tiffany Rose te koop bij:
Belly Fashion en
Ruimschoots

Maar natuurlijk kun je Tiffany Rose ook gewoon in de Engelse webshop kopenOok vind je veel zwangerschapsfeestkleding bij Neuf mois belle


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco of word lid van onze Facebook http://www.facebook.com/pages/GoodGirlsCompany/161465053888718

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Zwangerschapsfeestkleding van Tiffany Rose

This page has moved to a new address.

Zwangerschapsfeestkleding van Tiffany Rose