GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 18 maart 2014

Jurkjes om er op je paasbest uit te zien


Pasen 2014 staat voor de deur. Als de zachte lente doorzet, dan hebben we tegen Pasen vast prachtig weer. Een mooi moment om die overtollige winterkleding- waarvan je dacht dat je het nodig had- op te bergen en de kasten nu definitief vrij te maken voor de nieuwe zomercollectie. Te beginnen met een mooi jurkje voor Pasen. GoodgirlsCompany selecteerde een aantal mooie feestjurkjes voor deze Pasen.Oilily
Als moeder van twee dochter heb ik zo mijn favoriete merken. Oilily is daar een van. Dit jaar is hun kledingcollectie geïnspireerd op typisch Nederlandse thema’s. Zo zie je bloemen, printjes in Delfts blauw en alles waar wij als land bij toeristen bekend om staan. Jurk Danita en Dorah zijn prachtige jurken in organza met tulpenprint. Maar ook  de jurkjes Does en Dwarrel voor de kleinere meisjes mogen er wezen.

Benetton
Tijdens onze zoektocht belandden we ook in de webshop van V& D. Zo kwamen we verschillende leuke jurkjes van Benetton

tegen. Favoriet is deze met bloemenprint. Maar ook deze witte met een kanten rand kan op goedkeuring van de dames Princes rekenen. Rocker had meer oog voor deze nette maar stoere jurk van Tom Tailor. Het riempje rondom de taille maakt het helemaal af. Voor het bezoek op Tweede Paasdag zie ik ze graag in deze witte witte jurk met lindegroene onderlaag. Chic en elegant.

Bonnie Jean
Winkelen bij Ikidress stelt nooit teleur. Sinds  een aantal jaar is deze webwinkel een grote speler wanneer het gaat om meisjeskleding. Ook mijn dochters lopen regelmatig in kleding van Ikidress. Hoe groot ze ook worden het is moeilijk afscheid nemen van hun jurken van Rare Editions of Bonnie Jean. Pasen is compleet met de Bonnie Jean past Aqua Lace all over dress of Coral Flower dress.

Follow my blog with Bloglovin

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco of word lid van onze Facebook http://www.facebook.com/pages/GoodGirlsCompany/161465053888718

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Jurkjes om er op je paasbest uit te zien

This page has moved to a new address.

Jurkjes om er op je paasbest uit te zien