GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 11 december 2012

Damselfly luxe jurken voor grootse heldinnen

Damselfly is een prachtig Engels kinderkledingmerk dat jurken maakt voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Damselfly onderscheidt zich van andere kledingmerken door uitsluitend te werken met luxe stoffen en in kleine oplages.

Jurken voor speciale gelegenheden
Damselfly maakt prachtige jurken voor meisjes die een groot avontuur gaan beleven.Of dit nu een verjaardag, kerstfeest of familiere√ľnie is met een jurk van Damselfly is je dochter altijd op haar best gekleed voor de situatie.

Inspiratie haalt Damselfly uit kledingontwerpen van de negentiende eeuw. Ook de stoffen die het gebruikt zijn niet alledaags. Zijde is bij Damselfly echt zijde. Net zoals tule en chiffon. Geen nylon of andere goedkopere materialen om dat luxe gevoel te vervangen. Daarnaast ziet Damselfly erop toe dat bij de productie van hun kinderkleding de natuur gerespecteerd wordt en er geen mensen uitgebuit worden.
Kortom: Een merk waar je je dochter met een gerust hart in rond kunt laten lopen.Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco of wordt lid van onze Facebook http://www.facebook.com/pages/GoodGirlsCompany/161465053888718

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Damselfly luxe jurken voor grootse heldinnen

This page has moved to a new address.

Damselfly luxe jurken voor grootse heldinnen