GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 3 december 2012

Herfstcollectie Stephen Joseph


VillaKaatje.nl heeft de herfstcollectie van Stephen Joseph, de beroemde Amerikaanse designer van kinderspullen. De collectie bestaat uit bontgekleurde regenkleding, laarzen en paraplu’s, onmisbaar voor het nieuwe schooljaar. Laat het maar regenen, want met deze vrolijke kleding gaat ieder kind graag naar buiten!


Spitter spetter spat 

Als je de producten van Stephen Joseph kent, zal de kleurrijke najaarscollectie direct herkennen. De vrolijke dierenthema’s die als een rode draad door de ontwerpen lopen, zijn terug te zien in de regenkledinglijn die klaarligt voor de herfst. Neem nou de regenjassen met bijpassende laarzen én paraplu’s. Alledrie verkrijgbaar in de varianten aapje, uiltje, lieveheersbeestje en robot. Ze zijn er voor peuters en kleuters: de regenjassen lopen van maat 80 tot en met 122 en de laarzen gaan van maat 23 tot en met maat 31. Erg handig voor in de schooltas: de poncho. Heel compact opvouwbaar en dus altijd voorbereid op een plensbui. De poncho komt in 1 maat en is verkrijgbaar in de uitvoeringen aapje, lieveheersbeestje, bloem en tijger. Omdat de dierenthema’s teruggrijpen naar de andere collecties van Stephen Joseph, combineren zij perfect met elkaar.

Complete lijn

Villa Kaatje haalde in november 2011 als eerste de kinderspullen van ontwerper Stephen Joseph naar Nederland.  Van rugtassen tot menubordjes, slaapzakken en portemonneetjes, de vrolijke, kleurrijke collectie van deze beroemde Amerikaanse designer is eindeloos en dat laat Villa Kaatje zien. Met de nieuwe herfstcollectie erbij vanaf eind augustus kan dit jaar niet meer stuk voor alle Stephen Joseph-fans! Voor een overzicht van de complete Stephen Joseph collectie, kijk op www.villakaatje.nl



Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of word lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Herfstcollectie Stephen Joseph

This page has moved to a new address.

Herfstcollectie Stephen Joseph