GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 10 september 2012

Dollcake Herfst/Winter collectie bij Iki Dress

Er is al heel wat geschreven op GoodGirlsCompany over dit Oh-So Girly topmerk uit Australie. Ondertussen bestaat het merk eigenlijk uit 2 merken, namelijk Dollcake voor de maten 2-10 jaar en Babycake Vintage voor meisjes van 0-5 jaar.

Allebei de collecties zijn dit najaar weer schitterend. Elk item is persoonlijk ontworpen met gebruik van schitterende stoffen in veelal op vintage geïnspireerde pastels, met veel kanten applicaties en bloemendetails. Bijna prinsesachtig, terwijl de kleding juist heel draagbaar, comfortabel en super mooi afgewerkt is. Elk item is speciaal door de gehaakte applicaties, mix van stofgebruik en kanten randjes en satijnen/stoffen bloemen en rozen applicaties.

Leuk is dat nu bepaalde sets ook erg leuk zijn voor de net wat grotere  dames. Zoals de “Doll Cake Schools Out” set van minirok met gehaakte details en shirt. Ook te combineren met stoere laarzen.

Bij Iki Dress dit seizoen ook meer keus in leggings van Dollcake. Mooi strak goudkleurig, of met kant en ruches, deze leggings maken elke outfit feestelijk af.

Voor alle GoodGirlsCompany lezeressen nu 10% korting op de hele collectie van Iki Dress. Gebruik code : GGC  . Deze actie is geldig tot 15 oktober! 

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of word lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Dollcake Herfst/Winter collectie bij Iki Dress

This page has moved to a new address.

Dollcake Herfst/Winter collectie bij Iki Dress