GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 16 december 2011

Eindeloos variëren met Machi speelgoed

Machi geeft een hele nieuwe dimensie aan houten speelgoed. Deze nieuwe speelset bestaat uit magnetische krijtborden en houten speelfiguren waarmee kinderen telkens weer nieuwe dorpjes of taferelen kunnen creëren.  Met Machi kunnen zij hun fantasie de vrije loop laten. Nieuw in Nederland en sinds deze maand exclusief verkrijgbaar bij MonoShop.nl .


Prikkelt de fantasie
De Machi houten speelset bestaat uit 2 magnetische krijtborden, een auto, verkeerslichten, bomen, bergen en drie huisjes. Met het bijgeleverde krijt kunnen kinderen de ondergrond van het tafereel helemaal zelf bedenken. Plaats dan de houten, magnetische speelfiguren op de borden en speel er op los. Bedenk, creëer en varieer. Dit speelgoed stimuleert de creativiteit van kinderen als geen ander en is goed voor uren speelplezier.

De Japanse Toshitsugu Fujiwara ontwierp dit ecologisch verantwoorde speelmateriaal als onderdeel van de exclusieve speelgoedlijn Kiko+. Het is in verband met kleine onderdelen geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Mono Shop
Mono Shop is een online winkel met design artikelen, speelgoed en hippe accessoires voor kinderen. De producten hebben vooral een hoge WAUW-factor en zijn vaak exclusief verkrijgbaar bij Mono Shop. Deze winkel kiest alleen bepaalde producten uit lijnen van kindermerken en kan hierdoor een keur aan bijzondere, in het oog springende items aanbieden. In samenwerking met jonge kunstenaars brengt Mono Shop ook regelmatig ‘limited edition’-series uit.

Kijk voor Machi speelgoed op www.monoshop.nl

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Eindeloos variëren met Machi speelgoed

This page has moved to a new address.

Eindeloos variëren met Machi speelgoed