GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 18 oktober 2011

Win een Juf Jannie app

Juf Jannie maakt educatieve apps voor kinderen. Door het spelen van Juf Jannies apps maken kinderen op een leuke manier kennis met verschillende thema’s.

De thema’s zijn uitgewerkt in kleurrijke, uitnodigende tekeningen waarin kinderen veel nieuwe woorden tegenkomen. De bewegende beelden en bijbehorende geluiden, maken dat je kind vaak de plaatjes wil aanraken. Hierdoor worden de woorden vaak herhaald waardoor je kindje er ook meer vertrouwd mee wordt. Zoals we al eerder vermelden, heeft Juf Jannie een nieuwe app; Woordjes leren- de Zee.

Ook bij deze app is het doel om kinderen nieuwe woorden te leren door ze in een logische omgeving te plaatsen. Op deze manier worden de woordjes beter onthouden en weet je kind ook wanneer een woord gebruikt kan worden. De animaties en gekke geluidjes zorgen ervoor dat kinderen het vaak willen blijven gebruiken. Herhalen is erg belangrijk bij het leerproces. Voor de wat oudere kinderen zijn er de vragen om het leuk te houden.|

Kinder app Woordjes leren-de Zee
Op de website van Juf Jannie vind je begeleidend materiaal om naast de app te gebruiken.  Maar het is ook mogelijk om het begeleidende materiaal zonder de app te gebruiken.  Je vind er onder andere kleurplaten, knutselwerkjes  foto’s en filmpjes. Allemaal met het thema de zee. Het is een leuke manier om het maritieme  thema met kinderen te behandelen. De kinderen komen op een speelse manier met de woorden in aanraking en leren de betekenis zonder dat ze het gevoel hebben dat ze bewust iets moeten leren.

In tegenstelling tot de app Juf Jannies kinderboerderij is Woordjes leren- de Zee als universele app te gebruiken op zowel de iPhone als de iPad. De app kost €1.59 in de app store van Apple. Voorlopig wordt hij nog niet uitgebracht voor Android toestellen.

Win-actie: win een app!
GoodGirlsCompany mag onder haar lezers in totaal 4 codes weggeven waarmee de winnaar gratis de apps kan downloaden!
Het gaat om 2 codes voor Juf Jannie op de kinderboerderij. Deze is alleen geschikt voor de iPhone. En daarbij 2 codes voor Woordjes leren - de zee. Deze is geschikt voor zowel iPad als iPhone.

Om mee te kunnen doen aan deze win-actie is het belangrijk dat je in het bezit bent van een iPhone of iPad. Wil jij kans maken op een van de 4 codes die toegang biedt tot een juf Jannie App?  Dan moet je het volgende doen:
  1. Volg Juf Jannie op Twitter
  2. Laat GoodGirlsCompany via een bericht op Hyves,Facebook, Twitter, per e-mail of onderaan deze blogpost weten waarom jij zo’n gratis code voor moet winnen. Vermeld in je reactie of je de code voor een iPhone of iPad wilt hebben. Als je geen e-mail stuurt, vergeet dan niet je Twitternaam of Blogger ID te vermelden!

Uit alle deelnemers zal GoodGirlsCompany  in overleg met Juf Jannie de vier gelukkige winnaars trekken! Klik hier  voor de actievoorwaarden.
Deze win-actie loopt van 17 oktober 2011 tot en met 25 oktober 2011

Lees hier GoodGirlsCompany's review over de Juf Jannie apps

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Win een Juf Jannie app

This page has moved to a new address.

Win een Juf Jannie app