GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 31 augustus 2012

Bugaboo My First Car by Viktor & Rolf

Ze hebben het weer geflikt! Na samenwerkingen met Missoni, Mini Rodini, Bas Kosters en Marc Jacobs heeft ‘s lands hipste kinderwagenmerk Bugaboo dit keer Viktor & Rolf gestrikt. Speciaal voor Bugaboo ontwierpen zij My first car by Viktor & Rolf .Alles waar yummy mummy’s van watertanden

My First Car – Viktor & Rolf voor Bugaboo heft echt alles waar yummy mummy’’s van watertanden. De op maat gemaakte kinderwagen is uitgebracht in een mono-colour cool grijs chassis, authentiek grijze autosportstof, leerachtige zonnekap en stuurbekleding, waarvan de duw- en draagbeugel met de hand zijn gestikt. Door de zogenaamde achterruit van de zonnekap kun je naar je kind kijken terwijl het van het uitzicht geniet. De achterwielen van My First Car zijn exclusief uitgerust met zilverkleurige velgen en het iconisch Viktor & Rolf embleem. Zowel de voetenzak als de achterkant van de wieg hebben een custom-made kentekenplaat met: bb - ♥ - V&R.

Voor zolang als de voorraad strekt, is deze hippe Bugaboo vanaf september 2012 wereldwijd voor een jaar verkrijgbaar bij geselecteerde winkels. Maar wij van GoodGirlsCompany mogen deze Bugaboo vanavond al bewonderen als hij zijn opwachting maakt op het exclusieve feestje in de Bijenkorf. Foto’s en blog volgen.
Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of like onze Facebook:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Bugaboo My First Car by Viktor & Rolf

This page has moved to a new address.

Bugaboo My First Car by Viktor & Rolf