GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 20 december 2011

Stephen Joseph nu ook bij Villakaatje

Het in Amerika razend populaire merk Stephen Joseph brengt zijn producten nu ook op de Nederlandse markt. De beroemde kinderlijn is als eerste in de shop van Villa Kaatje verkrijgbaar. En het assortiment is omvangrijk: van schoolspullen tot baby-items en hippe hebbedingetjes voor kinderen. Talloze kleine en grote beroemdheden in Amerika dragen de vrolijke en kleurrijke kinderspullen. Stephen Joseph is daar al niet meer weg te denken.


Van schetsboek tot reistas
De Stephen Joseph schoolspullen zoals rugtassen, etuis, drinkbekers en schetsboeken zorgen ervoor dat ieder kind met plezier naar school gaat. Kies een thema zoals lieveheersbeestje, uil of robot en verzamel alle accessoires bij elkaar! Handig voor onderweg of een logeerpartijtje is de kleurrijke reistas met bijpassend (reis)etuis. Gemaakt van lichtgewicht quilted katoen en wasbaar op 40 graden.

Hippe hebbedingen 
Kinderen kunnen geen genoeg krijgen van de accessoires uit de Stephen Joseph lijn: slaapzakken, poncho’s, paraplu’s, kooksets en kinderschorten, alles is even vrolijk en kleurrijk. Ideaal voor actieve kids: de regenponcho, verkrijgbaar als aapje en als lieveheersbeestje. Compact opvouwbaar dus altijd bij de hand: laat het nu maar regenen!

Aan de allerkleinsten gedacht
Voor de allerkleinsten zijn er slabbetjes, antilekbekers en menubordjes met dezelfde vrolijke dierenthema’s als de rest van de collectie Stephen Joseph. Bijzonder zijn vooral de 4-in-1 menubordjes waardoor het makkelijker dan ooit is om verschillende smaken aan te bieden. Omdat het bord uit een stuk bestaat kunnen er geen bakjes omvallen. Hij bestaat uit 100% melamine en is vaatwasserbestendig. De tuitbeker past bovendien precies in het ronde vak van het bord.

Voor een overzicht van de Stephen Joseph collectie, kijk op www.villakaatje.nl


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Stephen Joseph nu ook bij Villakaatje

This page has moved to a new address.

Stephen Joseph nu ook bij Villakaatje