GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zondag 18 december 2011

Feestelijke kerstkleding bij IkiDress

Het eind van het jaar nadert. Met Kerst en Oud & Nieuw zo vlak voor de deur is het tijd om kleding te kopen die bij deze speciale momenten hoort. Nicoline van Iki Dress selecteerde de prachtigste kerstjurkjes voor je kleine meisjes. Hiermee gaat je prinsesje stralend 2012 tegemoet.

Klik hier voor jurkjes uit 2012

Rare Editions
Bij IkiDress hebben we  verschillende kerstjurken van dit Amerikaanse kledingmerk. Deze drie feestjurken zijn net even anders dan de andere jurken en staan daarom boven aan onze lijst!
De Dream Dress in Brown/blue, dit is een droom van een jurk bruin met blauw, een wolk van tule/voile en glitters. Werkelijk een superjurk!

  • Maten 128-164 
  • Prijs € 47.50


Voor kleine meisjes heeft Iki Dress kleine maatjes (92-122) In deze maten is de Gold/Ivory Sequined Dress verkrijgbaar. Ook deze jurk van  Rare Editions is een en al Glitter and Glamour. Het lijfje is bezaait met lovertjes, met een bruine tailleband van satijn. De jurk is ivoorkleurig en de onderrok is van gladde stof. Daarover heen zitten 3 lagen tule vol met glitters. Echt een plaatje waarin je dochtertje zal stralen!!

Hetzelfde model jurk, maar dan in felle kleuren is de Ombre Sequined Leopard Dress. Gedurfd en heel spectaculair!

  • Prijs € 47.50


Superjurk van Indygo Artwear
In Cerise Roze deze mooie feestelijke jurk. Het lijfje is van fluweel in de satijnen onderrok heeft een mooie dubbele tule wijde rok eroverheen. In de tule zitten bloemen verwerkt gemaakt van  rozetinten en paars. Het jurkje heeft een satijnen strik in de taille en een leuke applicatie.
Deze jurk heeft dezelfde handmatige verfbehandelingen ondergaan als de andere kleding van Indygo alleen is deze verder effen.

  • Maten: 92-116
  • Prijs:  €52.95 Bonnie Jean Holiday Pink Princess Dress
In Nederland kan Bonnie Jean rekenen op vele trouwe fans. Zowel moeders als dochters lopen weg met dit fantastische kledingmerk dat voor deze kerst de mooiste feestlkleding maakt. Bij Iki Dress zijn meerdere jurken verkrijgbaar van dit populaire Amerikaanse merk. Hier laat ik per maatserie onze toppers zien!


De Holiday Pink Princess Dress van Bonnie Jean is een echt prinsessenjurkje. Verkrijgbaar in de maten 92-104 dus daarmee heel geschikt voor peuters. Deze typische Bonnie Jean jurk maakt gebruik van verschillende stoffen en leuke applicaties. De prijs is € 34.95


Bonnie Jean pant set
Iki Dress heeft in de maten 104-122 ook een prachtige Bonnie Jean pant set. Deze bestaat uit een mooi tuniekje met stroke. Het geheel wordt afgemaakt met bijbehorende legging die onderaan is afgewerkt met strikjes.

  • Prijs van deze set is € 32.50

Bonnie Jean Beautiful Holiday set
Iki Dress doet haar best  om ook juist in de grotere maten mooie jurken aan te bieden. Vooral deze kerst hebben we leuke modellen voor de wat grotere meiden. Zoals deze mooie zwart/witte kerstjurk van Bonnie Jean met veel strikapplicaties.

  • Prijs € 39.95 
  • Maat 128-164. 

Misha Lulu
Misha Lulu heeft naast retro jurkjes ook hele klassieke modellen. Deze Rode Enchanted Dress is helemaal geschikt voor de kerstdagen.

  • Maat 92-128
  • Prijs € 57.50.Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of word lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Feestelijke kerstkleding bij IkiDress

This page has moved to a new address.

Feestelijke kerstkleding bij IkiDress