GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 23 december 2011

GoodMoodKids en GoodMoodMom

GoodMoodKid ontstond vanwege de grote behoefte aan een mooie basiscollectie betaalbare baby- en peuterkleding in warme kleuren die met minimale tijdsinvestering gekocht kan worden.


Een groep jonge ouders nam het initiatief en startte GoodMoodKid. Zij startten een nieuw label dat voldoet aan alle eisen voor hippe en kwalitatief goede baby- en peuterkleding. En zo werd op een dag GoodMoodKid geboren.

Bij GoodMoodKid koop je hippe rompertjes, jurkjes en zelf ontworpen creaties.

GoodMoodWorld
De organisatie achter GoodMoodKid streeft naar een zo zuiver mogelijk productieproces. Dat betekent onder andere dat de fabrikanten waar  zij mee samenwerken moeten voldoen aan een aantal eisen. Geen gebruik maken van kinderarbeid is daarbij een van de belangrijkste speerpunten.

Naast deze eisen vindt GoodMoodKid het belangrijk om als kinderkleding label ook te investeren in kinderen. Daarom heeft GoodMood B.V. een stichting opgezet genaamd GoodMoodWorld. De stichting zet zich in voor de verbetering van de leefsituatie van kinderen waar dan ook ter wereld.

Positiekleding voor aanstaande moeders
GoodMoodMom is in eerste instantie ontwikkeld voor alle zwangere vrouwen die houden van comfort, easy-chic, anders dan anders en een mooie kwaliteit. GoodMoodMom is een label voor alle zwangere vrouwen die zich lekker willen voelen, fabulous willen zijn maar niet meteen iedere trend volgen. GoodMoodMom is vernieuwend, hip, tijdloos en te combineren tijdens alle weken van je zwangerschap.

Bij GoodMoodMom denk je aan begrippen zoals lounge en easy-chic. Tijdens het ontwikkelen van dit positiekleding label ontdektte men een aantal grote voordelen! Een aantal ervan zijn namelijk ook heerlijk draagbaar voor en na je zwangerschap waarmee we eigenlijk alle vrouwen kunnen laten genieten van bijvoorbeeld de easy trousers, de leggings loose fit, de dressy tunic, mooie rok en voor wie durft de body suit!Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: GoodMoodKids en GoodMoodMom

This page has moved to a new address.

GoodMoodKids en GoodMoodMom