GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 21 december 2011

De mooiste kerstjurkjes voor 2011

Afgelopen week publiceerden we de mooiste kerstjurkjes voor meisjes die je bij Iki Dress kunt kopen. Maar zoals je van GoodGirlsCompany gewend bent, blijft het daar niet alleen bij. Ook hebben wij het internet afgestruuind opzoek naar de beste kerstkleding zodat je zeker bent dat jou prinsesje deze Feestdagen straalt.

Klik hier voor de kerstjurkjes van 2012



1. Oprah Dress
GoodGirlsCompany’s onbetwiste nummer 1 kerstjurkje voor meisjes is dit jaar de Oprah Dress van Pomp de Lux. Deze jurk voor kleine meisjes beschikbaar in de maten 80 t/m 98 en in de kleuren mauve, zachtblauw of zwart.
Maten 80 t/m 98
Prijs: € 13,95

2. Bonnie Jean girl Pink Tutu
Dit is echt een schitterende jurk met een bolerootje in zacht roze. Het jurkje heeft een glad bovenlijfje met een aangerimpelde tule rok. In de taille is het afgewerkt met een zilveren sierband. Het jurkje is volledig gevoerd. Het bolerootje heeft verschillende laagjes over elkaar met zacht glanseffect. De sluiting voor. Manou Fashion Kids verkoopt dit jurkje in een variant voor baby’s en peuters.
Maten: 80 t/m 98
Prijs: € 31,60

3. Bonnie Jean Black Lace flower
Ballonjurkje met glad bovenlijfje en pofmouwtjes in zwart. De rok is in ballonmodel van oudroze satijn. Daarover een schitterende kanten laag met ingeweven satijnen bloemen. Deze laag is geschulpt afgewerkt. In de verlaagde taille een satijnen strik in oud roze. Manou Fashion Kids verkoopt dit jurkje in een variant voor baby’s en peuters.
Maten: 80 t/m 98
Prijs: € 29,20 t/m€ 31,60

4. Isobella & Chloe Winter Bliss
Prachtig mouwloos kerstjurkje met vestje in grijstinten. Jurkje heeft een victoriaans bloempatroon. Het rokgedeelte heeft een dubbele laag, waarvan de bovenste laag een schulprand heeft en afgezet is met een grijs roezelrandje. In de taille een grijs roezelrandje met strik. Vestje is effen grijs en heeft tule strikjes aan de bovenkant van de mouwen. Vestje is rondom afgezet met tule roezelrandje waarin lovertjes zijn verwerkt.
Maten: 74 t/m 122
Prijs: € 48,95 t/m€ 53,85

5. Cindy strap dress
Weer zo’n simple maar mooi jurkje van het merk Pomp de Lux. Deze keer voor de oudere meisjes. Dit lieve eenvoudige jurkje van viscose jersey met bandjes en meerdere laagjes  lekker zachte tule is bovendien ook nog eens heel verantwoord. Het heeft een  OekoTex Standaard 1 certificering. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten!
Maten: 104 t/m 152
Prijs: € 13,85

6. Rare Editions ivory body tiered skirt
Dit prachtige feestjurkjes van Rare Editions heeft stroken en is gemaakt in jaren 20 stijl.
Het kerstjurkje is gemaakt heerlijke comfortabele stretchstof in een ivoorkleur. Vlak onder de borst zit een zwarte band die afgewerkt is met een leuke applicatie met knoop. Let op dit feestjurkje valt wat korter.
Maten: 104 t/m 122
Prijs: € 29,95

7. Rare Editions pink tiered holiday dressVan Rare Editions uit de Holiday collectie dit super kerstjurkje.  Hij is gemaakt van heerlijk tricot katoen in roze tinten met rood. De rok bestaat uit stroken en is versierd met een leuke applicatie. Comfortabel maar toch ook heel feestelijk.
Maten: 92 t/m 122
Prijs: € 29,95

8.
Bonnie Jean Chrystal PrincessPrachtig kerstjurkje in offwhite satijn. Dit feestjurkje heeft pofmouwtjes en zwart geschulpt randje langs de hals. Het rokgedeelte heeft bloemborduursel in zwart met zwarte organza versierd. Om de taille een zwart organza band met roos en strik. Sluit op de rug met rits en striklint. Echt een blikvanger dit kerstjurkje.
Maten: 74 t/m 122.
Prijs: € 48,95 t/m€ 53,85

9.
Hot Pink Check PartydressDit prachtige feestjurkje komt van Bonnie Jean. Het lijfje van dit jurkje is gemaakt van bruin velour. Dit valt soepel en zacht. De geruite rok heeft een satinlook. Een petticoat zorgt voor een opbollend effect zodat wanneer je dochtertje straalt en draait haar rok mee gaat.
Maten: 122 t/m 158
Prijs: € 20,95

10.
TovalesHet Israëlische merk Tovales maakt de meest betoverende jurkjes. Ware kunstwerkjes met tule, kant en roezels. Deze kerst hebben zij een prachtig zwart kerstjurkje dat is afgewerkt met een mooie contrasterende band.
Maat: 92 t/m 128
Prijs: € 108,75

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of word lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: De mooiste kerstjurkjes voor 2011

This page has moved to a new address.

De mooiste kerstjurkjes voor 2011