GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

donderdag 30 augustus 2012

You! Lingerie

You! Lingerie is betaalbare, luxe lingerie voor tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Het merk wil vooral laten zien dat functionaliteit niet saai hoeft te zijn. Ook (aanstaande) mama’s dragen ten slotte graag mooie lingerie. You! is nieuw in Nederland en exclusief verkrijgbaar bij RondomEva.nl.

Sexy, betaalbaar én functioneel

Speels, vrouwelijk, sexy én functioneel: het kan allemaal en dat laat You! Lingerie zien. Maar waar andere dure merken dit ook bieden, onderscheidt You! zich duidelijk qua prijs. Eindelijk een mooi lingeriemerk voor de (aanstaande) moeder dat ook nog eens betaalbaar is. De bh’s van You! zijn geschikt voor tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode en hebben een zachte, katoenen voering die zeer comfortabel draagt. Er zijn talloze modellen in onder andere paars, azuurblauw, zwart en met panterprint. Eén ding hebben ze gemeen: de speelse felroze accenten die in de hele You! collectie terug te vinden zijn. En last but not least: er zijn ook bijpassende slips, shorts en strings verkrijgbaar.


Lingerie, badmode & nachtkleding


Na een carrière bij een typisch mannenbedrijf maakte Eva den Doelder de switch naar haar eigen, supervrouwelijke bedrijf Rondom Eva, een webshop gespecialiseerd in lingerie voor zwangere en voedende vrouwen. Heel toepasselijk opende ze haar virtuele deuren op 1 oktober 2011 tijdens de Wereld Borstvoedingsweek. De webshop is overzichtelijk ingedeeld in drie categorieën - lingerie, badmode en nachtkleding - en biedt een keur aan merken aan zoals Cache Coeur, Cake Lingerie, Mama Fashion en nu ook You! Lingerie. Merken waarmee iedere (aanstaande) mama zich op en top vrouw kan blijven voelen!
www.rondomeva.nl



Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of word lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: You! Lingerie

This page has moved to a new address.

You! Lingerie