GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

dinsdag 28 augustus 2012

Zelf-kaartjes.nl voor bijzondere momenten

Ontwerp op de vernieuwde Zelf-kaartjes.nl zelf de allermooiste kaarten in een handomdraai. Van geboortekaartjes tot trouwkaarten en uitnodigingen, zelfgemaakt, maar met gebruik van professionele middelen als een bijzondere beeldbank en een handige editor.

Onderscheidende kaartjes


De makers van Lief Leuk & Eigen weten hoe leuk het is om geboorte- en trouwkaartjes te ontwerpen en bieden hierom met de vernieuwde Zelf-kaartjes.nl een unieke site om zelf kaartjes te kunnen maken voor bijzondere gebeurtenissen. De mogelijkheden voor een kaartje van Zelf-kaartjes.nl zijn eindeloos, kleur de achtergrond in, plaats een eigen foto in een mooi kader of maak gebruik van de gigantische beeldbank van Lief Leuk & Eigen.

Gebruiksvriendelijk
Met de nieuwe editor op de site gaat het ontwerpen heel gemakkelijk. Even geen inspiratie? Zelf-kaartjes.nl plaatste alvast wat voorbeelden om aan te passen en een eigen stijl te geven. Het resultaat is altijd een bijzondere en persoonlijke kaart. Naast de klassieke enkele en dubbele kaart heeft Zelf-kaartjes.nl de unieke drie- en vierluiken, natuurlijk zeer geschikt voor een trouwerij, geboorte of een bijzondere uitnodiging. Maak vervolgens een keus uit de vier verschillende kwaliteiten papier en eventuele enveloppen en adresstickers om de kaart helemaal af te maken.

Zelf een trouw- of geboortekaart maken op www.zelf-kaartjes.nl Toch liever een geboorte-/ trouwkaartje geheel kant-en-klaar? www.liefleukeneigen.nl & www.goudenkaartjes.nl
Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of wordt lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Zelf-kaartjes.nl voor bijzondere momenten

This page has moved to a new address.

Zelf-kaartjes.nl voor bijzondere momenten