GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 24 november 2012

Kommy Kleertjes Feestcollectie 2012


Kommy Kleertjes is nu echt zo’n merk waar ik als moeder met 2 dochters helemaal blij van word. Mooi, hippe meisjeskleding  die past bij de leeftijd van je dochter. Dit najaar presenteert Kommy Kleertjes warme ballonrokjes, verschillende jurkjes, zoals tricot wikkeljurkjes en feestelijke tule rokjes, vestjes, bodywarmer en heerlijke warme sjaals en gezellige beenwarmers.

Prachtige kleertjes voor de feestdagen

Met de Feestdagen in je achterhoofd loont het om alvast eens lekker rond te snuffelen bij Kommy Kleertjes. Zo zijn wij helemaal gecharmeerd van het tule rokje uit de Layla serie. Dit is een prachtig feestelijk zwart tule rokje afgewerkt met contrasterend fuchsia roze band. Natuurlijk valt deze heel goed te combineren met kledingstukken uit de Layla serie of andere kledingstukken van Kommy Kleertjes.

Voor moeders die van kleding in mooie contrasterende stoffen houden, is de Yasmin strokenrok een ware traktatie. Chic door zijn kleurencombinatie en speels door de mooie accenten. Gecombineerd met andere kledingstukken uit de Yasmin set is dit setje een ware eyecatcher in de donkere dagen voor Kerst.

Roezel froesel haarelastiekjes en haarbanden in diverse dessins maken je set helemaal compleet. Natuurlijk mag ook een kanten legging niet ontbreken.


Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of word lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

Links naar dit bericht:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Kommy Kleertjes Feestcollectie 2012

This page has moved to a new address.

Kommy Kleertjes Feestcollectie 2012