GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

vrijdag 23 november 2012

Ellabellabloem geboortekaartjesLief Leuk & Eigen is trots op haar nieuwe aanwinst Ellabellaboem, een grote collectie lieve en vrolijke geboortekaartjes van de hand van kunstenares Ella Scholtens. Geboortekaartjes die direct een glimlach op ieders gezicht toveren en levenslust uitstralen.

Het nieuwe gezin centraal

De geboortekaartjes van Ella Scholtens zijn bijzonder kleurrijk met lieve & blije kindjes en dieren erop. Allemaal zelf ontworpen en afgeleid van haar schilderijen. Terugkerende thema’s zijn bomen, hartjes, schaapjes en sterren. Op ieder kaartje staat het nieuwe gezin centraal, met alle ruimte voor eventuele broertjes en zusjes.

Bijzonder persoonlijk

Voor een nóg persoonlijkere touch maakt Ella heel graag schilderijen op maat, een goede basis voor een prachtig eigen kaartje. Via de site van liefleukeneigen.nl voegen bezoekers vervolgens zelf hun eigen tekst toe. Ook heel bijzonder zijn de Goede Doelen-kaartjes. Van deze kaarten gaat een deel van de opbrengst naar ‘Anak Pertiwi’ in Bali, een stichting die arme kinderen een kans op onderwijs biedt.

Lief Leuk & Eigen

De collectie van Ellabellaboem is een waardevolle aanvulling op de overige collecties geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen. Vraag gerust een proefkaartje aan, want dit zijn kaartjes die je gezien moet hebben. Van de collectie zijn bovendien ook bijpassende etiketten en kraamkaarten verkrijgbaar.

 Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco Of word lid van onze Hyve: www.goodgirlscompany.hyves.nl

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Ellabellabloem geboortekaartjes

This page has moved to a new address.

Ellabellabloem geboortekaartjes