GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

woensdag 5 december 2012

Poppy Children

Dit is waar het allemaal mee begon: kinderkleding ontdekken die nog niet in Nederland verkocht wordt. Er is niks waar ik enthousiaster van wordt dan een webwinkel ontdekken die prachtige kinderkleding verkoopt die naar Nederlandse standaarden nog uniek is. Maak kennis met het Engelse merk Poppy.

Poppy maakt storybook kinderjurkjes. Jurkjes met een verhaal dus? Ja, letterlijk. Er zit een prentenboekje bij elke jurk.In de boekjes spelen het meisje Poppy en haar hondje Fred de hoofdrol. Zij vormen ook de inspiratiebro voor de prachtige meissjesjurkjes. De wintercollectie heet 'Poppy and Fred go to London'. De onderkant van elke jurk zie je karakteristike details uit Londen. Zoals London eye, de Big Ben en natuurlijk mag de klassieke Engelse cabby niet ontbreken.

Poppy heeft dit jaar bovendien iets unieks: hun jurken zijn dit jaar voor het eerst ook verkrijgbaar voor vrouwen. Speciaal voor grote meisjes die nog steeds iets jeugdigs hebben. Natuurlijk kan ik je alles vertellen maar dat moet jezelf zien...en bestellen! Kijk ook eens op Poppy's blog voor een kijkje achter de schermen.Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco of word lid van onze Facebook http://www.facebook.com/pages/GoodGirlsCompany/161465053888718

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Poppy Children

This page has moved to a new address.

Poppy Children