GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 8 december 2012

De mooiste kerstjurkjes voor 2012


Het begint een jaarlijkse traditie te worden dat GoodGirlsCompany in december een blog schrijft over kerstjurkjes voor meisjes en feestkleding voor baby’s. We hadden vorige week al de aftrap met Nicoline van Iki Dress die voor het derde jaar op rij favorieten uit haar winkel presenteerde. Ook hebben we al een budget kerstjurkjes top 10 gemaakt.

Het is natuurlijk geen kerst zonder dat GoodGirlsCompany je heeft verteld waar je ook dit jaar weer de allerleukste, mooiste, gaafste jurken voor kerst haalt. Jurken van bekende merken zoals Bonnie Jean, Le petit Tom, Kirei Sui, Mim-Pi, Rare Editions en Jottum. Juweeltjes afkomstig uit webwinkels zoals Olliewood, kleertjes.com, IkiDress, DreamBeebz C&A en H&M. En zoals je van ons gewend bent, kunnen dat traditionele kerstjurken zijn maar ook gewone jurken die net een beetje dat feestelijke accent geven. Vanwege het ruime aanbod, hebben we besloten om niet een top 10 te maken, maar om per webwinkel onze favorieten met je te delen.
Het is een hele lijst geworden daarom zal niet van elke jurk een foto beschikbaar zijn. Maar we denken dat de moeder die echt serieus opzoek is naar kerstkleding voor haar dochter blij is met een overzichtelijke lijst.


Omschrijving: Donkerrode feestjurk zonder mouwen met empirewaist. De jurk is voorzien van zichtbare ritssluiting aan de achterzijde
Maten: 92 t/m122
Prijs: € 25,00

Donkerblauw kerstjurkje
Omschrijving: donkerblauwe kerstjurk tot op de knie met lichte taille en met meshvoering. Met onzichtbare ritssluiting aan de achterzijde. Ook verkrijgbaar in rood.
Maten: 92 t/m 122 ( blauw) 92 t/m 116 (rood)
Prijs:  € 25,00

Roze kerstjurkje
Omschrijving: Roze kersjurkje tot op de knie in empirestijl met ondoorzichtige voering. Volumineuze rok door 4 lagen zacht mesh. Ook verkrijgbaar in rood.
Maten: 98 t/m 116 ( roze) 98 t/m 122 (rood)
Maten: 128 t/m 152 (roze) 128 t/m 152 (rood)
Prijs: 
€ 25,00

Rode geruite kerstjurk
Omschrijving: Rode geruite feestjurk uit de Partywear-collectie
Maten: 92 t/m 122
Maten: 128 t/m 152
Prijs:  € 25,00

Omschrijving: zwarte kanten jurk zonder mouwen met ondoorzichtige onderjurk. Voorzien van  modieuze allover-bloemenprint.
Maten: 92 t/m 128
Prijs:  € 15,00

Omschrijving: Crèmekleurige feestjurk met korte mouwen in geweven kwaliteit en met riem. Uit de Partywear-collectie
Maten: 92-128
Maten: 128 t/m 152
Prijs: 
€ 29,00

Dream Beebz

Bonnie Jean Purple dress
Omschrijving: Hét Bonnie Jean kerstjurkje van 2012.  
Prachtig zwart velours lijfje met mooie kleurige rok. Verkrijgbaar in de variaties Hot Pink Champagne of Purple, Black Dot of Black Polka Dot.
Maten: 86 t/m 122
Prijs: €  29,95

Bonnie Jean Xmas Dress
Omschrijving:
Schitterende jurk met soepel vallende stof die perfect is voor de aankomende feestdagen. Verkrijgbaar in BonnieJean Red Xmas Dress of Bonnie Jean Off White Xmas dress.
Maten: 86 t/m 122
Prijs: € 42,95 of € 46,95 voor de grotere maten.

Posh Little Tutu’s Gold HeiressLuxery Party Holiday dress
Omschrijving: Sc
hitterende goud kleurige jurk!! Gemaakt van het allerbeste satijn taffeta stof.
Maten: 50 t/m 176
Prijs: € 124,95

Kirei Sui rood-groene Tutu
Omschrijving: Kirei Sui Rood-groene Tutu met Polkadot Kerstboom Longsleeve
Maten: 86 t/m 122
Prijs: € 54,95



Kirei Sui tutu set
Omschrijving: Kirei Sui Rood-groene Skirt met Longsleeve
Maten: 86 t/m 122
Prijs: € 59,95

Iki Dress


Omschrijving: Op zoek naar een feestjurk voor kerst? Deze is heel speciaal.Rode satijnlook stof met daaroverheen zwart kant. De rok staat mooi bol door onderrok met tule.
Maten: 140 t/m 152
Prijs: 42,50

Klik hier voor meer kerstjurkjes van Iki dress. Lees hier het blog van Iki Dress.  


Kixx Online


Name-it Paradi
Omschrijving: wart feestelijk jurkje van Name It (model Paradi). De jurk is van voile stof en heeft een geplooide rok. De onderkant is afgewerkt met pailletjes en een tule rand. De jurk heeft een ritssluiting achter.        
Maten: 110 t/m 152
Prijs: 29,95

Name-it Tilli
Omschrijving: Prachtige offwhite jurk (model Tilli) van Name It. De jurk krijgt een feestelijke uitstraling door de mooie stof met strass-steentjes en de zachte tule stroken. De jurk is gevoerd en van een ritssluiting aan de achterkant voorzien.
Maten: 116 en 128
Prijs: 24,95

Muy Malo
Omschrijving:
Grijs/roze jurk met feestelijke broche van Muy Malo. De jurk heeft een dubbellaagse kanten bovenkant en de onderkant is van gebloemde tricot. De jurk is afgewerkt met velours sierband en een roeselrandje rond de hals.
Maten: 128 en 152
Prijs:
€ 47,97 

Omschrijving: Prachtige diep donkerblauwe zeer soepel vallende kanten jurk vanNoNo met zilverkleurig riempje. De jurk is voorzien van een jersey onderjurk en heeft een rugsluiting. Ook verkrijgbaar in wit.
Maten: 104, 116, 128 (€ 69,95)
Maten: 140, 152, 164 (€ 75,00)


SuperTrash Dee
Omschrijving:
Zwart soepelvallend jurkje met mooie details (model Dee) vanSupertrash Girls. Het jurkje heeft een dubbele kraag en een rokgedeelte met applicaties van ongezoomde organza.
Maten: 164
Prijs: 47,95

Kleertjes.com


Omschrijving: S&D Le Chic Girls effen jurk van viscose voor meisjes uit de collectielijn 'I love Couture - girls' in de kleur pink mist.
Hippe jurk met ronde hals en lange mouw in een viscose jersey. De bovenkant heeft een extra laag elastisch kant en vanaf de verhoogde taille is de jurk versierd met een transparante laag stof met een crinkle-effect.
Maten: 92 t/m 116
Prijs: 41,97

Eliane et Lena
Omschrijving:
Eliane et lena effen jurk van cotton elastan voor meisjes uit de collectielijn 'Charming Small World - marine' in de kleur fushia pink. Trendy jurk met ronde hals en lange mouw in een mooie kwaliteit jersey. Het rokgedeelte bestaat uit verschillende stroken tule versierd met stoffen bloemen en de onderjurk is in een katoen. Ookin deze kleur verkrijgbaar.
Maten: 98 t/m 116
Prijs: € 80,47

Mexx Kids
Omschrijving:
Mexx Mini Girls gestippelde hemdjurkje van katoen met glanzende laag voor meisjes uit de collectielijn 'Life is a Party' in de kleur nightshadow grey.
Hip hemdjurkje met kraag en ritssluiting aan de achterkant van de hals in een mooie katoen met een glanzende laag. Op de linker voorkant een kleine geborduurde print en rechtsvoor een stoffen strik. Vanuit de verhoogde taille een rimpel-effect en de onderrok is in een gladde polyester verlengd met een strook tule.
Maten: 92
Prijs: 35,95

Omschrijving: Jottum Girls effen jurk van jersey voor meisjes uit de collectielijn 'Flowery Fairytale - girls' in de kleur grey shale. jottum "Sammy" Hippe jurk met ronde hals en lange mouw in een mooie jersey. De verhoogde taille en de uiteinden van de mouwen hebben ingestikte plissé plooitjes.
Maten: 92- 128
Prijs: € 62,97

Mim-Pi
Omschrijving: Mim-Pi gestippelde jurk van viscose voor meisjes uit de collectielijn 'Lovely' in de kleur black. Trendy jurk met ronde hals en 3/4 raglanmouw in een mooie kwaliteit viscose jersey. Bij de hals een rimpel-effect en de onderjurk is in een contrastkleurige poplin verlengd met een strook tule. Aan de achterkant van de hals een splitje met knoopsluiting.
Maten: 92 t/m 140
Prijs: € 48,97



Olliewood


Omschrijving: Donkerroze tricot jurkje van Jottum (Saba) met aan de onderzijde en op de voorkant een strik van ruches. Ook verkrijgbaar in wit en zwart.
Maten: 68 t/m 98
Prijs: € 29,97

Mim-Pi

Omschrijving: Zelfde kerstjurkje zoals eerder bij kleertjkes.com genoemd alleen hier 7 euro goedkoper. Zwarte jurk van Mim-pi. De jurk heeft een allover print van witte stippen, bij de taille zit een strook kant. De onderjurk is blauw van kleur en heeft een strook tule aan de onderzijde.
Maten: 92 t/m 140
Prijs:  € 41.97

Jottum Sill kerstjurkje
Omschrijving: Prachtige off white kerstjurk van Jottum (Sill) met een grote rode(donkerroze) bloemenprint.  Vanuit de geplooide tailleband loopt de rok geplooid uit met een ritssluiting op de rug en een volle tule onderrrok.
Maten: 92 t/m 152
Prijs:  € 101.97

Derhy
Omschrijving:
Prachtige jurk van het merk Derhy(Ravelin).Deze donkerblauwe jurk valt wijd uiteen door de meerdere lagen.De voile bovenlaag heeft een all-over stippen print.Langs het bovenlijfje een elastische band(afneembaar) met een bloem.
Maten:
Het zijn combinatie maten nl 104/116, 116/128, 128/140.
Prijs: € 41.97

ManouFashion Kids


Bonnie Jean Rokjesset Paisley
Omschrijving: Ideaal setje voor de feestdagen. Deze set bestaat uit een rokje en shirt. Shirtje is in ivoorwit met roezels versierd. Rokje is van satijn met zwart kanten overlay en met zwart fluwelen band met gesp afgewerkt.

Maten: 122 t/m 164
Prijs: 41,50

Omschrijving: Zeer mooi jurkje in warm rood. Heeft een gerimpeld bovenstuk met geplooide rand langs de hals. Het rokgedeelte heeft een dubbele laag met roezelrand. Op de taille een fluwelen rode strik.
Maten: 122 t/m 164
Prijs: € 37,50

Bonnie Jean jurkje Fuchsia Check

Omschrijving: Schitterend jurkje in grijs/fuchsia ruit. Bovenlijfje is bezaaid met lovertjes. Heeft strikceintuur in grijze satijn met strik voorop.
Maten: 92 t/m 104
Prijs: € 32,90

Bonnie Jean jurkje Glitter Girl

Omschrijving: Schitterend jukje in grijs met roze accenten. Het grijze rokgedeelte is bezaaid met roze lovertjes. In de taille een roze satijnen band.
Maten: 92 en 98
Prijs: 29,90

Petit Chic

La stupenderia
Omschrijving: Zachte bordeauxrode fluwelen feestjurk van La stupenderia. De gracieuze jurk heeft een magenta gloed, de stof is prachtig en voelt luxieus aan. Een ware blikvanger deze kerst.
Maten: 98 t/m 116
Prijs: € 242,95





Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco of word lid van onze Facebook http://www.facebook.com/pages/GoodGirlsCompany/161465053888718

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: De mooiste kerstjurkjes voor 2012

This page has moved to a new address.

De mooiste kerstjurkjes voor 2012