GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

maandag 24 maart 2014

We Like: zomercollectie POMPdeLUX

POMPdeLUX is een Deens kinderkledingmerk. In Scandinavische landen is het merk al razend populair maar inmiddels timmert het ook in Nederland flink aan de weg. Zelf heb ik al tot twee keer toe in de webshop een grote bestelling gedaan. Het duurt even, maar dan krijg je ook een prachtig pakket met kinderkleding thuis gestuurd.

De kleding van POMPdeLUX is van zeer goede kwaliteit. En wanneer je dochter net zoals mijn kleine Rocker is, is dat geen overbodige luxe. Groot voordeel van de kleding is dat er aan de buitenkant een opvallend labeltje zit waardoor ik het makkelijk terug kan vinden in de gevonden voorwerpen bak op school.Het geheim van POMPdeLUX's kleding is dat je het het heel goed met elkaar kan mixen en matchen. Zo droeg mijn dochter dit jaar een vest uit de zomercollectie bij haar winterkleding. Voor de We Like kozen we blauwe kledingstukken uit, maar natuurlijk hebben ze ook meer zomerkleding in nog meer kleuren!

Win voor 650 euro aan kleding

Natuurlijk kun je in de webwinkel kleding bestellen. Dit wordt dan rechtstreeks uit Denemarken aan je geleverd. Mijn ervaring hier mee is heel positief. Ik heb dit al twee keer gedaan zonder enig probleem. Naast de webwinkel kun je ook tijdens een homeshopping arrangement kleding bestellen. Wat dat is? Nou een soort Tupperware party alleen dan met kleding. Als je in de weken van 24 maart t/m 6 april kleding bestelt tijdens een homeshopping  arrangement maak je kans op een cadeaubon t.w.v. EUR 650,- voor POMPdeLUX kleding! Bovendien ontvang je in deze periode bij een bestelling een waardebon t.w.v. EUR 13,-. Op de website vind je meer informatie over de shopping consulentes en shopping arrangementen bij jou in de buurt.

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco of word lid van onze Facebook http://www.facebook.com/pages/GoodGirlsCompany/161465053888718

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: We Like: zomercollectie POMPdeLUX

This page has moved to a new address.

We Like: zomercollectie POMPdeLUX