GoodGirlsCompany

Het blog voor moeders met dochters

zaterdag 22 maart 2014

Kardashian Kids


Sinds 15 maart verkoopt BabiesRus de Kardashian Kids collectie. De langverwachte kinderkledingcollectie van Kim, Kourtney en Khloe bevat een zomercollectie in lichte tinten. En is verkrijgbaar in de maten 0 maanden tot 2 jaar.

Hoewel ik niet echt een fan ben van de Kardashians ben ik wel een fan van hun kinderkleding. De lijn bevat  super schattige kledingstukken. Neem bijvoorbeeld de Georgette tunic. Een tuniekjes met vlinderpatroon en bijpassend schattig pof broekje. Als je daar niet van gaat smelten?


Ook zo weg van pettiskirts? Dan gaat je hart zeker sneller kloppen van deze Mesh and Tulle Tiered Skirt. Door het  witte kant in combinatie met het gouden randje is dit een zeer feestelijk rokje. Wit in combinatie met goud voert de boventoon bij deze collectie. Hierdoor oogt het geheel erg feestelijk. Oh en had ik al verteld dat de collectie zeer betaalbaar is…?
Mesh tulle skirt
Kardashian Kouture

Kardashian kruippakje

detail

Pyjama

Baby's eerste peplum

Zomerjurkje met bijpassend broekje

Volg GoodGirlsCompany op Twitter: @goodgirlsco of word lid van onze Facebook http://www.facebook.com/pages/GoodGirlsCompany/161465053888718

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage

 
GoodGirlsCompany: Kardashian Kids

This page has moved to a new address.

Kardashian Kids